Ziver Holding Marmara'da

İş dünyasının tanınan simalarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, dün, Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi. Demirci öğrencilerle iş dünyasında meslek liselerinin önemi ve kariyer planlaması hakkında konuştu.

Ziver Holding Marmara'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk kez meslek lisesi öğrencileriyle buluştuğunu söyleyen Veysel Demirci, "Daha önce çok farklı insanlarla konuşma fırsatım oldu ancak ilk kez burada genç beyinlerle beraber olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum." dedi.
Konuşmasına kendi hayat hikayesiyle başlayan Veysel Demirci, hayatı boyunca yaşadığı sıkıntılardan, başarılarından ve hayallerinden bahsetti. Demirci öğrencilere kariyer planlamasıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. İlk olarak özgüvenin önemini vurgulayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, "Herhangi bir işe girişirken mutlaka özgüvenli olun. Hata yapmaktan korkmayın, fikirlerinizi ve projelerinizi aktarmaktan çekinmeyin. Hiç kimse sandığınız kadar mükemmel değildir. Hatalarınız sizler için bir kayıp değil tecrübedir." şeklinde konuştu. 
Bilgi ve teknoloji çağında yaşamanın avantajlarından bahseden Veysel Demirci, "Sizler yeni nesil olarak çok şanslısınız. Büyüklerimiz bizleri maalesef yanlış yönlendirdiler. Üstelik teknolojik imkanlarımız bugün olduğu kadar yaygın değildi. Ben bilgisayarı ilk kez üniversitede gördüm, kullanamadım bile. Fakat şu anda teknoloji sizlerin cebinde. Teknolojiye, bilime ve ilerlemeye direnmeyin!" ifadelerini kullandı. 
Kariyerindeki başarısını etkili iletişime, iyi bir ekip çalışmasına, koordineli beyin gücüne, üretme isteğine ve en önemlisi hayal kurmaya borçlu olduğunun altını çizen Demirci, öğrencilere de sabrı, dürüstlüğü ve azmi öğütledi. 
Veysel Demirci, Marmara'daki öğrencilerin donanımlı ve bilgili yetiştiğine dikkat çekerek "Sizler geleceğin mühendisleri olmak için burada okuyorsunuz. İmkanlarınız doğrultusunda bizlerden daha donanımlı olacaksınız. Burada aldığınız eğitimi ve kazandığınız tecrübeyi yirmi ve kırk yaşları arasında, verimli ve sağlıklıyken en iyi şekilde kullanmalısınız." dedi. Demirci ayrıca öğrencilerin azimli olmalarını ve asla pes etmemeleri gerektiğini kaydetti. 
Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, programın ilerleyen dakikalarında öğrencilerin sorularına cevap verdi. Konuşmalarıyla öğrencilere katkıda bulunmayı temenni eden Demirci, "Sizlerle bir araya gelip gelecek kuşağın fikirlerini ve beklentilerini öğrenmek benim için çok kıymetli bir tecrübe oldu." diyerek konuşmasını bitirdi. 
Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Abdullah Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Eralp Sarıkamış program sonunda Veysel Demirci'ye katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti. Abdullah Gündüz ile Eralp Sarıkamış öğrencileri geleceğe hazırlarken Veysel Demirci'nin dikkat çektiği hususları göz önünde bulundurduklarını ifade ettiler. Geleceğin mühendislerini yetiştirirken ülkenin geleceği adına bütün imkanları sağladıklarını dile getirdiler. 
Veysel Demirci, programın ardından öğretmenlerle bir araya geldi ve geleceğin mühendislerini yetiştirdikleri için Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür etti. Ayrıca Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda görev alan kadın öğretmenleri tebrik etti ve karanfil dağıttı.