Yüksel Ercan: 'Yeni Sanayi Sitesininin Yapımı İyi Parti'ye Nasip Olacak'

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Yüksel Ercan:  'Yeni Sanayi Sitesininin Yapımı İyi Parti'ye Nasip Olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve yönetim kurulu üyeleirni ziyaret eden Ercan, ilimizn gelişmesi ve kalkınması ile ilgili projeler üreterek hayata geçiren ETSO Başkanı Alan’a teşekkür etti.

Fethi Sekin şehir hastanesi ile Viroloji Müdürlüğünü ziyaret eden İyi Parti Milletvekili adayı Yüksek Ercan, çalışanlarla sohbet etti.

Mevcut sanayi sitesinin günün ihtiyaçlarına cevap vermediği ifade eden Ercan, yeni sanayi sitesinin yapımının kendilerine nasip olacağını ifade etti.

Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret edip sorunları hakkında bilgi alan İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan şunları söyledi:

“Mevcut sanayi sitesi Elazığ’a hizmet vermenin çok uzağında. 1970 yılların şartlarına göre yapılan sanayi sitemiz bugünün ihtiyaçlarına cevap vermediği gibi cadde ve sokakları da yetersiz durumda. Kendim de sanayi sitesinde hizmet veren bir esnaf olarak yıllardan beri bu sorun ve sıkıntıyı yaşıyorum. Bu sorunu bilen ve her defasında yeni bir sanayi yapılacağı söylemini geliştiren ancak bugüne kadar herhangi bir adım atmayan Ak parti iktidarları birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sınıfta kalmışlardır. Yeni ve modern bir sanayi sitesinin yapılması İyi Parti iktidarına nasip olacak ve esnaflarımız kadar hemşerilerimiz de bu hizmetten oldukça memnun kalacak”.