Galip Önlü

Milli Ruh

Galip Önlü

Devamlı olarak söylemekte fayda görüyorum. Ülkede, ülkeye düşman çok insan var. Halka şirin görünüp el altından iş çeviren, ülkenin kuyusunu kazmaya çalışan çok şahıs ve kurum var. Vatan hainlerinin sayısı ülkesini sevenden daha fazladır. Kaos ortamı yaratmak adına her türlü durumu değerlendirmeye çalışan kliklere fırsat verilirse ülke adına kayıp olacaktır. 
Fakat görüyorum ki bazı konulara duyarlı vatandaşlarımız hala var. Milli değerlerden milli bilince, milli bilinçten polislerimize yapılan saygısızlıklara kadar halkımız önem teşkil eden hususlarda tepkisini net olarak ortaya koyabiliyor. Bu bizi mutlu etmektedir.
Baktığımızda PKK’nın yayın organı Fırat Haber Ajansı, belirsiz görüntülerle Türk Silahlı Kuvvetlerini töhmet altında bırakıyor.
Sözde TSK, sınır ötesi operasyonda kimyasal silah kullanmış. 
Hadi bunun PKK yayın organı olduğunu biliyoruz. 
Sonrasında HDP Grup Başkanvekili “kimyasal silah” iddialarına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a soru önergesi hazırladı. Üstelik bu konuya ilişkin Birleşmiş Milletler’i göreve çağırdılar. 
HDP’li vekil Ayşe Acar Başaran(kendileri hala yüce meclis çatısında bulunuyor) Türkiye’nin Cizre’de kimyasal silah kullandığını söylerken ekranda yazılı olan cümle şöyleydi: “İşgalci Türk Devleti 17 gerillayı kimyasal silah ile şehit etti.”
Demirtaş ayrıca cezaevinden çağrıda bulundu.
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sözde görüntüleri izlediğini ve meclise soru önergesi sunacağını belirtti.
Türk Tabipler Birliği Başkanı, derdi nedir bilinmez, PKK kanalında cesetleri incelediğini söyleyerek kimyasal silah kullandığını iddia etti.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde bulunmamasına karşın böyle iğrenç ve asılsız iddialar kesinlikle cezasız kalmamalıdır.
Özellikle Türk Tabipler Birliği ya acilen kapatılsın veya başkanı değişsin. Yerine milli ruhu ve bilinci taşıyan birisi gelsin. 
Kimin bu asparagas iddialara açıktan destek verdiği ortadadır, bilinmektedir. Önemli olan destek verenlere destek olanların kim olduğudur. Onu çözümlemek önem teşkil etmektedir. 
Ben ülkesini, askerini ve polisine seven her ferdimizin bu saçmalıklara ve yalan iddialara kızdığını biliyor, öfkelerini hissediyorum.
Covid Salgınları ile başlayan ve dünyayı saran kaos sürecinde ülkeler ayakta kalmak için çırpınıyor. 
İngiltere’de başbakan olan Liz Truss 45 gün dayanabildi ve istifa etti. Yerine Rishi Sunak geldi.
İngiliz Sterlini doların altına düştü. Aynı durum EURO için de geçerli…
Türkiye barışın gözde ülkesi olmaya devam ediyor. 
Ümit ederiz ki yakın süreçte Türkiye’miz, Avrupa’nın enerji naklinin merkez üssü olacaktır. 
Ülkemizin içerideki ve dışarıdaki düşmanları Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Suriye’de, Kafkaslar’da, Irak’da olmamızı istemiyor. 
Devamlı olarak ortaya saçma sapan iddialar atarak gündem yaratmaya çalışılıyor. 
Lakin bu husus bellidir ki PKK’nın aciz çırpınışının bir delilidir. 
Ve tekrar ediyorum…
PKK ile ortak dili kullananların atmış olduğu alçakça iftiralar, yanlarına kar kalmamalıdır.  
Hukuk önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır.

Yazarın Diğer Yazıları