Yanılmaz, Bayram Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamındaki gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Yanılmaz, Bayram Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramın ilk günü Bayram namazını Salıbaba Camii’nde kıldıktan sonra mahalle sakinleriyle bayramlaşan Yanılmaz, daha sonra Huzur evinde kalan yaşlılarımız ile Sevgi evlerinde kalan çocuklarımızla bayramlaştı.

Keban yolundaki polis noktasını ziyaret ederek görevlilerle bayramlaşan Yanılmaz, Dörtyol taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafla bayramlaştı.

Doğukent ve Sürsürü Mahallesi'ndeki ziyaretlerini sürdüren Yanılmaz, mahalle halkıyla bayramlaşarak sohbet etti.

AK Parti Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ile birlikte Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Mücahit Yanılmaz, mahalle ve köy muhtarlarımızla bayramlaştı.

Derneklerini ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını dile getiren Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Yanılmaz’ın belediye başkanlığı döneminde şehre önemli ve unutulmaz hizmetleri olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanlığı döneminde muhtarlarla sık sık bir araya gelerek hizmetleri eşit şekilde şehrin dört bir köşesine yaydıklarını ifade eden Yanılmaz, bu süre içerisinde mahallelerin başta altyapı olmak üzere, parklar, bulvarlar, semt kütüphaneleri, spor yaşam merkezleri gibi birçok hizmetle donatıldığını ifade etti.

Milletvekilliği döneminde de muhtarlarla sürekli iş birliği içerisinde olacaklarını ifade eden Yanılmaz, geçmişte olduğu gibi bu süreçte de “birlikte yönetim” anlayışı ile birçok hizmeti şehirle buluşturacaklarını dile getirdi.