Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, Çınarlarımızı Unutmadı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam etti.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, Çınarlarımızı Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Adayı Açık’ın, Ramazan Bayramının ilk gününde ilk adresi Elazığ Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Huzurevinde kalan yaşlılarımızın ellerini öpen, onların bayramlarını kutlayan Prof. Dr. Açık, çay sofralarının konuğu oldu…

Açık’ı evlatları gibi karşılayan yaşlılar, ilk günden yalnız bırakılmamanın mutluluğunu yaşadılar.

“PROF. DR. AÇIK, GÜVENLİK GÜÇLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI”

Yaşlılarımızla sohbet eden onlarla keyifli dakikalar geçiren Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayramda görevi başında olan güvenlik güçlerini de ziyaret etti.

Vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için Bahçelievler Polis Kontrol Noktası ile Hankendi Jandarma Kontrol Noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret eden Prof. Dr. Açık, ekiplerin bayramlarını tebrik etti

Bayramın ilk gününde Gazi Huzur Evindeki yaşlıları ziyaret edip, hayır dualarını aldıklarını ardından da kahraman güven güçlerini ziyaret ettiğini ifade eden Prof. Dr. Yasemin Açık, “6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş depreminin ardından buruk bir bayram geçiriyoruz. Bir yanımızda hüzün yaşarken, bir yandan da acıların dinmesi amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu vesilesi ile bir kez daha depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ülkemize de başsağlığı ve sabır diliyoruz. Umut ediyoruz ki, gelecek bayramlar acısız ve huzurlu olsun. Hemşehrilerimin de bu vesile ile bayramını kutluyorum” dedi.