Kovancılar Spor'un İsim Sponsoru Talo Gurup Oldu

Kovancılar Spor ile TALO GURUP arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Elazığ'dan doğup Türkiye ve dünyaya açılarak ticaret hacmini ve ağını genişleten TALO GURUP, BAL liginde mücadele eden Kovancılar Spor'a isim sponsoru olarak örnek bir tavır sergiledi.

Kovancılar Spor'un İsim Sponsoru Talo Gurup Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar Spor ile TALO GURUP arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Elazığ’dan doğup Türkiye ve dünyaya açılarak ticaret hacmini ve ağını genişleten TALO GURUP, BAL liginde mücadele eden Kovancılar Spor’a isim sponsoru olarak örnek bir tavır sergiledi.

“ SPOR’UN VE SPOR’A VERİLEN DESTEĞİN ÖNEMİNİ DE, DEĞERİNİ DE BİLİYORUZ” TALO GURUP

Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo yaptığı açıklamada; “ Spor’un ve Spor’a verilen desteğin önemini de, değerini de biliyoruz. Şehrimizin markaları, şehrimizin sporuna destek olmalı ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlamalıdırlar. Bu sorumluluk bilinci ile 42 yıl sonra BAL ligine çıkma başarısı gösteren Kovancılar Spor ile isim hakları sözleşmesi imzalayarak sorumluluğumuzu yerine getirdiğimiz kanaatindeyim. Bir üst lige çıkabilmesi ve şehrimizin göğsünü kabartabilmesi için TALO GURUP Kovancılar Spora desteğimiz sürecektir. Şehrimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

“YÖREMİZİN İNSANI OLAN SAYIN GÜRKAN TALO’A ŞAHSIM VE TAKIMIM ADINA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

TALO GURUP Kovancılar Spor Kulüp Başkanı Emrah Topuz ise yaptığı açıklamada; “ Büyük bir özveri ile mücadele ederek ilçemizi ve şehrimizi BAL liginde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Hepimizin malumudur ki futbol kulüpleri bölgesinin ve şehrinin en iyi reklam ve tanıtım dalıdır. Bununla beraber şunu da belirtmeliyim ki aynı zamanda futbol kulüplerinin başarısı için ciddi maddi kaynaklar da gerekmektedir. Bu nokta da Kovancılar Spor’a ismini vererek isim sponsorluğu desteği sağlayan TALO GURUP Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda yöremizin insanı olan Sayın Gürkan Talo’a şahsım ve takımım adına yürekten teşekkür ediyorum. TALO GURUP Kovancılar Spor olarak artık daha güçlü ve daha mücadeleci bir ruh ile üst ligleri hedefleyeceğimizi de belirtmek isterim. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.