Hentbol Takımından Bir Kez Daha Elazığ'a Türkiye Üçüncülüğü

Okul sporları kapsamında Aksaray ilinde Hentbol Küçük Erkekler Türkiye şampiyonası düzenlendi. Müsabakaya Elazığ'ı temsilen Elazığ Doğukent Ortaokulu Erkek takımı katılarak Türkiye 3. olmayı başardı.

Hentbol Takımından Bir Kez Daha Elazığ'a Türkiye Üçüncülüğü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Doğukent Ortaokulu Aksaray ilinde yapılan Hentbol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılarak dereceye girdi.

2-6 Nisan tarihleri arasında yapılan Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılan Küçük Erkekler Hentbol Takımı müsabakada tüm rakipleri mağlup ederek finale yükseldi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN tarafından yapılan açıklamada, “Okul Sporları Hentbol müsabakalarında Yıldızlar kategorisinde Türkiye 3. olan Doğukent Ortaokulu bu kez Küçüklerde de Türkiye 3. oldu. Okullarımızdaki Yıldızlar ve Küçükler kategorisindeki çocuklarımız aynı zamanda Gençlik ve Spor Kulübünde antrenmanlarını yaparak ikinci ligde kız ve erkek takımlarımızın alt yapısını oluşturuyorlar. Hedef olarak kendilerini ikinci lige hazırlıyorlar bu bağlamda hem hocamız, Gençlik ve Spor Kulübümüzün alt yapısını oluşturan Doğukent Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü fahri antrenörlerinden Engin Doğan hem de okul idaresinin ciddi çalışmaları sonucunda bir Türkiye 3’üncülüğü daha geldi. Tabi okullarda Türkiye 3. olmak kolay değil. Bu başarıda emek gösteren takımımızı, antrenörümüz Engin DOĞAN’ ı ve okul idarecilerini tebrik ederiz. Bundan sonraki yıllarda da Hentboldaki başarımız tabi ki artarak devam edecek çünkü Hentbol Elazığ da gerçekten önemli bir branş“ ifadelerine yer verildi.