Rektör Prof. Dr. Göktaş'tan Teşekkür Açıklaması

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi'nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş'tan Teşekkür Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın açıklaması şöyle;

“Üniversitemiz bünyesinde geçtiğimiz ay kurulum çalışmaları tamamlanan Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı” ilk çalışmasına imza atmış ve ramazan ayı boyunca öğrencilerimizin ücretsiz iftar yapabilmeleri için bir kampanya başlatmıştı.

“Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı” tarafından başlatılan kampanya kapsamında ramazan ayı boyunca öğrencilerin ücretsiz iftar yapabilmesi amaçlandı.

Elazığlı hayırseverlerimizin de desteğiyle başta il dışından Elazığ’a eğitim görmeye gelen öğrencilerimiz olmak üzere binlerce öğrencimiz Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar yapabildi.

Günde yaklaşık 5 bin öğrencimiz Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaparak bu imkandan faydalandı ve hayırsever hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti.

Ramazan ayı gibi birlik, beraberlik ve paylaşmanın fazlasıyla değer kazandığı bir ayda öğrencilerimize bu desteğin verilmesi şehrimizin misafirperverliğinin gösterilmesinin yanı sıra önemli bir hayırda buluşulmasını da sağladı.

Bu vesile ile Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın kuruluş sürecinde destek olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Sn. Prof. Dr. Yasemin Açık’a;

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimizin ücretsiz iftar yapmalarına destekleri olan;

Elazığ Milletvekili Sn. Semih Işıkver’e

Elazığ Belediye Başkanı Sn. Şahin Şerifoğulları’na

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. İdris Alan’a

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platoformu Dönem Sözcüsü Sn. Fatih Baltacı’ya

İş İnsanı Sn. Veysel Demirci’ye

İş İnsanı Sn. Erdal Biçer’e

Elazığ Döviz’e

Ramada Hotel Elazığ’a

Üniversitemiz Senatosuna,

Fırat Üniversitesi Hastanesi yönetimine,

akademisyenlerimize,

idari personellerimize ve en önemlisi çok kıymetli Elazığlı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Böylesine önemli bir ayda başlatılan kampanyanın başarıyla tamamlanması aziz şehrimizin öğrencilerimize ve üniversitemize göstermiş olduğu değeri ortaya koymuştur.

Aynı değerin bundan sonrada devam etmesini diler kurulan Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı’na yapacağınız her bağışın ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs olarak aktarılacağının bilinmesini isteriz.

Fırat Üniversitesi olarak tekrar tüm hayır sahiplerimize şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

 

 

Rektör Prof. Dr. Göktaş'tan Teşekkür Açıklaması