Elazığ Şehir Meclisi Dönem Başkanı Arif Erol Oldu

Bu vesile ile Şehir Meclisi İcra kurulu toplantısı sonrasında, 2023 yılı Mart ayında yapılacak Genel Kurula kadar Dönem Başkanlığına Arif Erol, İcra Kurulu üyeliğine ise meclis üyesi Dr. Burak Tanyeri seçildi.

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Başkanı Arif Erol Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"YATIRIMCI KAZANMAK İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ OLACAK"

Şehir Meclisi Dönem Başkanı seçilen Arif Erol, yaptığı açıklamada:

"Bu güne kadar tüm faaliyetlerini Siyasetten ari  olarak yürüten Şehir Meclisimizin faaliyetlerini bundan sonra da siyasetten bağımsız sürdürebilmesi adına görevi bırakan Sn Vedat Demirbağ'a bu ince davranışından dolayı teşekkür ederim. 

Çıktığı yolda kendisine muvaffakiyetler diler, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için de şehir ve Şehir Meclisi adına ayrıca teşekkür ederim.

Önceki dönemlerde dönem başkanlıklarını yürüten Sn. Turan Yıldız ve Sn. Mehmet Karaca'ya, deprem ve  pandemi sürecinde üstün gayretlerine şahit olduk yapmış oldukları üstün çalışmalarından dolayı  şehrimiz adına ayrı ayrı teşekkür ederim. 

12 Kasımda yapılacak olan Ticaret Odası seçimlerinin şehrimiz ekonomisine katkı sunacak yönetimin oluşmasını temenni eder, başkan adaylarına çalışmalarında başarılar dileriz. 

Ülkemiz ekonomi modeli olan yatırım, üretim, istihdam ve ihracat olan süreçte şehrimize yatırımcı kazandırmak için girişimlerimiz olacaktır. 

Şahsımın 2017 de Ekonomi stk’mızın sloganı olarak yatırım , üretim, istihdam  ve ihracat olarak dile getirdiğimiz slogan bu süreçte ülkemizin ekonomi modeli olması bizleride gururlandırmıştır.

Şehir meclisi olarak  tüm imkan ve enerjimizi şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak adımlar olacaktır. 

Şehrimizde şehir ile alakalı alınacak kararlarda şehir meclisi görüşlerinin  alınması gerektiğini özellikle belirtmek isterim.

Yapılacak toplantılarda şehir meclisinin katılımları sağlanmalıdır. 

Şehir meclisi icra kurulu ve meclis üyelerimize şahsıma desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. 

Elazığ’lı hemşehrilerimize  saygı ,sevgi ve muhabbetlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.