Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Vedat Demirbağ Görevinden Ayrıldığı Açıkladı!

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Vedat Demirbağ, Kanal Fırat Ekranlarında Furkan Dilaver'in Hazırlayıp Sunduğu 'Son Baskı' programında Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcülüğü görevinden milletvekili aday adayı olacağı için ayrıldığını açıkladı.

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Vedat Demirbağ Görevinden Ayrıldığı Açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal Fırat televizyonunda yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının konuğu Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Vedat Demirbağ oldu.

Dönem Sözcüsü Demirbağ, milletvekili aday adayı olacağı için mevcut görevinden ayrıldığını açıkladı.

DEMİRBAĞ: ŞEHİR MECLİSİNİN YIPRATILMAMASI İÇİN BÖYLE BİR KARAR ALMAYI UYGUN GÖRDÜK

Demirbağ yaptığı açıklamada, “Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü görevini bırakıyorum. Şehir meclisi kuruluş felsefesi siyasetten uzak siyasete müdahale edilmeden siyaset üstü bir organizasyon olarak bu şehrin problemleri ve bu şehir ile alakalı çözüm üreten kuruluşu gibi bir organizasyondur. İlk kuruluş amacımız buydu. 2023 seçimleri yaklaştığı için o dönemde de siyaset ile alakalı bir karar alma aşamasındayız. Milletvekilli seçimleri ile alakalı bir karar alma arifesinde olduğumuz, için şehir meclisinin yıpranması ve yıpratılmaması için böyle bir karar almayı uygun gördük. Yarında basına açıklama yapacağız” ifadelerini kullandı.

Dönem Sözcüsü Demirbağ, yeni başkanın oy birliği ile icra kurulu üyesi ve Harput İş Adamları Derneği Başkanı Arif Erol’un seçildiğini açıkladı.

DEMİRBAĞ: BUNDAN SONRAKİ SÜRECİ ARİF EROL GÖTÜRECEK

Demirbağ, “İcra kurulu üyesi arkadaşlarımızdan Harput İş Adamları Derneği Başkanı Arif Erol Bey, yeni dönem sözcüsü olarak icra kurulunda olan arkadaşlarımızın teveccühü ve oy birliği ile arkadaşımız seçildi. Bundan sonraki süreci mart ayındaki kongreye kadar Arif Erol Bey götürecek. Mart ayında kongrede devam etmek isterse yine kendisi aday olacak arkadaşlarımızın teveccühü oylama neticesinde şekillenecektir diye ümit ediyorum” diye kaydetti.