Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Elazığ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe Yayımladığı Mesajında; "Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevini üstlenerek önemli bir sorumluluk taşımaktadır.

Çalışan Gazeteciler Günü, siz değerli gazetecilerin özverili çalışmalarını ve tarafsızlık ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiğiniz önemli görevleri kutlamak adına bir fırsat sunmaktadır. Toplumun haber alma hakkını güvence altına alan, kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren çalışmalarınız, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Basın özgürlüğünün korunması, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu noktada, siz gazeteci dostlarımızın cesaretli ve özverili tutumları, toplumu bilinçlendirmeye yönelik önemli bir katkıdır. Sizler, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmamızı sağlayarak demokrasimizin sağlıklı işlemesine destek oluyorsunuz.

Bu vesileyle, tüm gazeteci arkadaşlarıma başarılarının devamını diler, özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim. Sağduyu, dürüstlük ve tarafsızlık ilkelerinden ödün vermeden, toplumun bilinçlenmesine ve aydınlanmasına katkı sağlamaya devam etmenizi temenni ederim"dedi.