Elazığ TSO'da Yüz Akıyla Başarı Dolu Ve Bir Yıl

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, göreve gelmesinin ardından geçen bir yıl süre içerisinde hizmette birinci yılında hayata geçirdikleri projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Elazığ TSO'da Yüz Akıyla Başarı Dolu Ve Bir Yıl
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ticaret Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Hizmette 1. Yıl”  toplantısına, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve üyeleri katıldı.

KARATAŞ: “ ELAZIĞ TSO,  ŞEHRİN ÖNCÜ VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR”
Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Elazığ’ı kalkındırma ve büyütmeye azmetmiş, bunun için her türlü fedakârlığı yaparak bu yola baş koymuş ekibin bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde birçok başarıya imza attığı ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş şunları söyledi:
“Şehrin öncü gücü gördüğümüz, şehrin lokomotifi gördüğümüz ve şehrin ekonomik ve sosyal hayatının en önemli aktörü gördüğümüz Elâzığ Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde hep birlikte gösterdiniz  cesur ve kararlı duruşla, bu şehir için atılması gereken adımları attık.
Şehrimizin gelişimi noktasında sizlerden ve paydaşlarımızdan aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde yol yürüdük. Zorlukların ve imkânsızların durduramadığı güçlü ve heyecanlı bir ekiple çalışıyoruz.
Şehirle ilgili olumsuzluklar karşısında tepkisini ortaya koyan  irade ve gücü temsil eden bir kurumun üyesi olmak ve bunu hayat felsefesi haline getiren Sayın İdris Alan Başkanımızın ekibinde ve yanında yer almak, hepimiz için de onur ve mutluluk kaynağıdır. Bir yıl içinde hayata geçirdiğimiz tüm hizmetlerde siz Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin önemli  katkısı emeği ve desteği var. Sizlerin görüş ve önerileri, bizim rehberimiz ve yol gösterimiz oldu. 
6. bölge teşvik avantajlarının şehrin ekonomik dünyası kadar sosyal hayata katkısını görüyoruz. 
İstihdamın artması sonucu Elâzığ insanımızın daha çok kazanması ve satın alma gücünün artması, yaşam standartlarını yükselttiği gibi sosyal ve kültürel hayatımızda da önemli gelişmelerin yaşanmasına sebep oldu. Elazığ, dünden çok daha iyi noktada. Yarınlarda ise bugünden çok daha ileri noktalarda olacaktır.” Dedi.