Bu Seçim, Hizmetlerin Devam Edip Etmemesi Noktasında Bir Yol Ayrımıdır'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Bu Seçim, Hizmetlerin Devam Edip Etmemesi Noktasında Bir Yol Ayrımıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SKM ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelen talepleri dinleyen Hasan Murat Öz, İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Gençlik STK’ları Buluşmasına katıldı. Gençlerden yoğun ilgi gören ve onların coşkusunu paylaşan Öz, “Elazığ Gençliği adım adım Türkiye Yüzyılı’na yürüyor.” dedi.

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile birlikte Teknik Direktör Samet Ersöz ve ekibini ziyaret eden Öz, Yazıkonak Beldesinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Coşkuyla karşılandığı açılışta konuşan Öz, 14 Mayıs seçimlerinin hizmetlerin devam etme veya etmeme noktasında bir yol ayrımı olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

“14 Mayıs seçimleri ülkemiz için bir kader seçimdir. Ülkemiz için 21 yılda yaptığımız güzel hizmetlerin devam edip veya etmemesi noktasında bir yol ayrımıdır. Sizlerin destekleriyle, sizlerin 21 yılda Cumhurbaşkanımıza verdiği güçle, sizlerin 21 yılda partimize verdiği destek ile inşallah 60 yıllık hayalimiz olan TOGG’un üretimi devam edecek. İHA’lar, SİHA’lar üretilmeye devam edecek. Hürkuş’lar, Altay tankları ve savaş gemilerinin üretimi devam edecek. İnşallah her noktada devrim noktasında hizmetler yapan, katsayı zulmünü sona erdiren, başörtüsü zulmünü sona erdiren, özgürlükler noktasında devrimler yapan, sanayiden ulaşıma, yerli otomobilden insansız hava araçlarına, bir çok noktada ülkemizde çağ açan bir liderin yol arkadaşları olarak 14 Mayıs’tan sonra sizlerle el ele, omuz omuza vererek inşallah bu güzel şehrimize, bu güzel beldemize çok güzel işler yapacağız. Birbirinden değerli ağabeyimler var. Dünya liderimiz bizlerin yanında. Sizler bize inanın. Bizlere destek olun. Bizler de hep beraber çok güzel işler yapacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.