Işıkver '14 Mayıs Zaferinin Ateşi Elazığ'dan Türkiye'ye Yayılacaktır'

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda vatandaşlar Işıkver'i büyük bir sevgi seli ile karşıladı.

Işıkver '14 Mayıs Zaferinin Ateşi Elazığ'dan Türkiye'ye Yayılacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantı esnasında açıklamalarda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, yaşanan mağduriyetlerin farkında olduklarını ve en kısa sürede tüm taleplerin yerine geleceğini belirtti.

Ulaşılmaz bir Milletvekili olmayacağını ifade eden Işıkver, bana isteyen her şekilde ulaşacak. TOKİ bölgesinde yaşanan en ufak bir problemde bana ulaşacaksınız” dedi.

ELAZIĞ HER ZAMAN YÜCE TÜRK DEVLETİNİN BEKASINDAN YANA OLMUŞTUR

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle galip çıkacaklarına inandığını söyleyen MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver; “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında Cumhur ittifakı olarak 14 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağımıza şüphemiz yoktur. İnşallah Cumhurbaşkanımızı tekrardan Cumhurbaşkanı yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisini ise Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde Meclise daha da güçlü göndereceğiz. Elazığ her zaman yüce Türk Devletinin bekasından yana olmuştur. İnşallah, 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır” ifadelerini kullandı.