Başkan Şerifoğulları Çaydaçıra Mahallesi'nde

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları Çaydaçıra Mahallesi'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Osmanlı Sitesi'nde ikamet eden mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Şerifoğulları, ilk 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği ve yeni dönemde de Elazığ’a kazandıracakları yatırımları anlatarak destek istedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ, BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ARKASINDA”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve AK parti Çaydaçıra Mahalle Başkanı Hadi Aydoğdu, programa katılan vatandaşlara teşekkür ederken AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Çaydaçıra Mahallesi yine gösteriyor ki biz Belediye Başkanımızın dimdik arkasındayız. Bu coşku seçimlerde, Çaydaçıra Mahallemizde sandıkları patlatacağımızı gösteriyor.” diye konuştu.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇOK FAZLA HİZMETİ VAR”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Yeni dönemde mahallemiz birçok hizmetle buluşmaya devam edecek. Kent Köy Yaşam Alanı, kapalı semt pazarı gibi projeleri hayata geçiren Belediye Başkanımızın çok fazla hizmeti var.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HER MAHALLEMİZE BİR ESERİMİZ VE HİZMETİMİZ OLDU”

İlk 5 yıllık dönemde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Mahalle mahalle geziyor, hayata geçirdiğimiz projelerimizi anlatıp, yeni dönemde yapacaklarımızın neler olacağını ifade ediyoruz. Her gittiğimiz yerde bizlere teveccüh gösterip, destekleyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bugün de Çaydaçıra Mahallemizdeyiz. Bizleri son derede ilgiyle ve samimiyetle karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Aziz şehrimizde, doğusu ve batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle her mahallemize mutlaka bir eserimiz, bir hizmetimiz oldu. Şehir meydanları, kapalı otoparklar, Kapalı Çarşı’nın restorasyonu gibi önemli yatırımları şehrimize kazandırdık. Çaydaçıra Mahallemize Kent Köy Yaşam Alanı kazandırdık ve Kapalı Semt Pazarı'nı hayata geçirdik. Yeni bağlantı yolları açtık ve Necmettin Erbakan Bulvarı’nı Doğukent’e, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne bağladık. Elazığ ve kıymetli hemşehrilerimiz için birçok projeye imza attık. Yeni dönemde de şehrin Şehrül Emin makamını yeniden bizlere teslim ederseniz, birbirinden kıymetli yatırımlarımızı hayata geçirerek Elazığ’ı gelişmiş şehirler sıralamasında üst noktalara taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

KESKİN; “ŞERİFOĞULLARI’NIN YAPTIKLARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

Elazığ’ın kanaat önderlerinden Mehmet Baygın’ı da ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Saadet Partisi Elazığ önceki dönem İl Başkanlarından İlyas Keskin ile bir araya geldi. Keskin, Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ’a kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ederek; “Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’a kazandırdıklarını bütün kamuoyu biliyor ve takdirle karşılıyor. Biz de takdir ediyoruz. Mevcut Belediye Başkanının bu seçimleri kazanabileceğini görüyoruz ve kendisine destek oluyoruz.” dedi.