Başkan Koca Haberleri Belgeleriyle Yalanladı

EBMC Başkanı Ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca Tüm İddiaları Belgeler İle Yalanlandı.

Başkan Koca Haberleri Belgeleriyle Yalanladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca, şahıs ve kendi medya grubu üzerinden yapılan algılarla Elazığ’ı karıştırmak, cemaatlerde nezdinde de farklı emeller gerçekleştirmek üzere yapılan spekülasyonlar için Elazığ Valisi, Elazığ Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Savcılarına çağrıda bulundu.

FAİK AKGÜN İŞTEN ÇIKARILMAMIŞTIR. KENDİSİ İŞE GELMEMİŞTİR.

FAİK AKGÜN “ İŞSİZLİK MAAŞI ALIYORUM BU SÜRE DOLDUKTAN SONRA SİGORTA GİRİŞİMİ YAPIN” DEMİŞTİR.

FAİK AKGÜN’ÜN GEÇMİŞ DÖNEM TELEFON GÖRÜŞMELERİ İNCELENMELİDİR.

HİÇBİR CEMAAT BİZE BASKI KURAMAZ.

BİZ FETÖ CEMAATİYLE KORKUSUZCA SAVAŞTIK

BİZE GELEN HERHANGİ BİR TEHDİT SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

MAAŞINI HER AY DÜZENLİ OLARAK ALMIŞTIR.

ALDIĞI İŞSİZLİK MAAŞLARI YASAL FAİZLERİ İLE BİRLİKTE GERİ ALINMALIDIR.

ELAZIĞ VALİSİ SUSKUNLUĞUNU BOZMALIDIR.

FAİK AKGÜN GERÇEK DIŞI İDDİALAR İLE KENDİSİNİ PARLATMAYA ÇALIŞMIŞTIR.

NE GARİPTİR Kİ BU ARKADAŞIMIZ DIŞINDA HİÇBİR GAZETECİ TEHDİT EDİLMEMİŞ

AYLARDIR GÖREVİNİ YAPAMIYOR OLMASINA RAĞMEN MERHAMETİMİZDEN DOLAYI KENDİSİNİ İŞTEN ÇIKARMADIK.

BİZE İFTİRA ATANLAR O İFTİRANIN ALTINDA KALIRLAR.

TÜM İFTİRALARINA RAĞMEN BİZE İHTİYACI OLDUĞUNDA KENDİSİNE BİZ EL UZATACAĞIZ.

EMNİYET VE SAVCILAR BU İŞİ ARAŞTIRMALIDIRLAR.

BEN HER MESLEKTAŞIMA DESTEK OLDUM, OLMAYA DEVAM EDECEĞİM.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca, basında çıkan haberler üzerine iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek Elazığ Valisini ve diğer yetkilileri göreve davet etti…

Konuyla alakalı iddia edildiği gibi herhangi bir tehdidin söz konusu olmadığını, olmasının da mümkün olmayacağını belirten Koca, haberi yayından kaldırmasını ise şu ifadelerle özetledi; "İntihar eden Enes Kara'nın Ailesi, yakınlarını Ankara'dan arayarak 'Hocam ailede, ikinci bir acı daha yaşanabilir ihtimaliyle dostane olarak aramak istedim. Çok önemli değilse haberi yayınlamayı yeniden gözden geçirebilir misiniz? Arayan kişi aileyi yakından tanıyan, benimde asker arkadaşım olup dostluğum devam eden değerli bir arkadaşım. Bunun ricası üzerine ailede de intihar eden kişinin kız kardeşinin yeni bir acıya sebep vermemesi adına haberi kaldırdık."dedi.

"Tehdit konusuna gelince şahsımı ve gazetedeki personellerimizden herhangi birini kimsenin tehdit etmesi mümkün değildir. Şu ana kadar tarafımıza yapılan herhangi bir tehdit de söz konusu değildir. İlgili arkadaşımızın iddialarının doğru olup olmadığını öğrenmek içinde kolluk kuvvetlerinin ve cumhuriyet savcılığının gazetemizin sabit numaralarını ve Faik Akgün isimli arkadaşımızın telefonunu geriye dönük incelemeye almaları gerekmektedir." diyen Koca , "Elazığ Valiliği'nin de sessizliğini bozarak gazetemiz üzerinden Elazığ'ı, Elazığ üzerinden de Türkiye'yi karıştırmalarına izin vermemelidir."ifadelerini kullandı.