Bahçeci'ye Yeni Görev

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul sonucu Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı seçilen Mustafa Bahçeci, bu göreviyle birlikte Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.

Bahçeci'ye Yeni Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAK-İŞ Konfederasyonu’na  bağlı Hizmet-İş Sendikası'nın 45. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da yapılan etkinliklere katılan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, sendikal çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Bahçeci, Hak-İş Konfederasyonu Mahmut ARSLAN’IN tensip ve olurlarıyla Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.
Hizmet-İş Elazığ Şube Başkanlığı görevinin yanında Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinden büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade eden Bahçeci;   “45 yıldır yolumuzun, hedefimizin ve ideallerimizin değişmediği, alın teri ve emek mücadelemizi dayanışma ve kardeşlik ruhu ile verdiğimiz Hak-İş Konfederasyonu’nun Elazığ İl Başkanlığı gibi onurlu görevi şahsıma layık görülmesinin onurunu yaşıyorum. Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı ile birlikte yürüteceğimiz Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevinde de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyor, bizlere bu görevi layık gören Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’a teşekkür ediyorum” dedi.