Size Rağmen Güzel Oldu!...

Seçimler öncesi siyasilerin yapılan hizmetler üzerinden siyasi propaganda yapma çalışmaları devam ediyor.

Size Rağmen Güzel Oldu!...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, kamu binaları, Kömürhan Köprüsünden sonra, “ELAZIĞ STADYUMUNUN YAZILMAMIŞ HİKÂYESİ” başlığıyla bir paylaşım yaptı.
Bulut, “Zor Oldu Ama Çok Güzel Oldu” diyerek başladığı paylaşımında şu görüşlere yer verdi.
“Elazığspor’a gönül veren taraftarlar her yerde yıllarca şehrimize yeni bir stadyum yapılmasını talep ettiler. Bu taleplere Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan kayıtsız kalmamış ve şehrimize yeni bir stadyum yapma sözü vermişti.  
Bizler o dönemin milletvekilleri olarak hızlıca stadyumun yapım sürecini başlattık. 
Stadyum ve spor kompleksleri dâhil tüm projelerin üzerinde milletvekili arkadaşlarımızla ve dönemin bakanı ile birlikte çalıştık. Bu çalışmalarımız neticesinde stadyumun altına dükkânlar yaparak Elazığspor’a gelir kazandıracak bir proje üzerinde anlaştık. Stadın yanına bir de spor kompleksi kazandırdık. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binamızı da aynı mahalde yaptık.
Bizler o günkü gayretlerimizle gerçekleştirilemez denilen bir çalışmayı hayata geçirdik ve stadyumun inşaatına başlandı.  Stadyumun inşaatının başlandığı günden bugüne kadar birçok badireler atlattık. Mevcut milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte önümüze gelen sorunları bir bir aştık. 
Stadyumun inşaatının başladığı günden bugüne kadar tüm süreci anbean yakından takip ettik. 
Proje tadilatından dolayı stadyum inşaatında iş durdurmaları gerçekleşti. Bu sorunu da aşıp şantiyeyi hızlıca tekrar faaliyete soktuk. Ekonomik süreçlere bağlı olumsuzluklar yaşandı hemen İlgili taraflarla hızlı bir şekilde görüşerek, sorunları çözüp inşaatın durmasını engelledik. 
Stadyum yapım sürecini milletvekili arkadaşlarımla, İl Başkanımızla ve Belediye Başkanımızla birlikte takip ettik.
Stadyum yapım süreci hafızalarımıza ilginç diyaloglar kazıdı. 
Bize niçin stadyum yapmıyorsunuz(?) diye soru soranlar bir süre sonra bu stadyuma ne gerek var(?) demeye başladılar. Stadyum nerede, diye soranlar; artık stadyuma ne gerek var, diyorlardı. Günler birbiri ardına devrilip gitti. Stadyumla ilgili konuşulanlar konuşuldu. Ve nihayetinde söz de işte tamamlandı. 
Nihayet stadyumu Elazığ’a kazandırdık. Sizi temin ederim ki Elazığ Stadyumu dışarıdan görüldüğü gibi çok rahat, çok kolay bir şekilde yapılmadı. Stadyumun inşaatının başladığı günden bugüne sürecin içindeyiz. Tüm süreci bilfiil yönettik. Yılmadık, direndik ve Allah’a hamdolsun ki hep birlikte başardık!
Şehrimizin sporu için güzel bir zaman ve güzel bir zemine geçiyoruz. Güç bela da olsa, zorlu da olsa stadyumun inşaatını bitirdik. Artık şehrimizin yepyeni bir stadyumu var.
Zor oldu ama çok güzel oldu.
Hayırlı olsun.”


Milletvekilimiz Bulut’un paylaşımı bu. Aslında paylaşımın içeriği ile ilgili söylenecek çok söz var ama biz kendi, başlığından başlayalım. Nasıl atıyordu paylaşımının büyük harflerle başlığını Sayın Bulut? “ELAZIĞ STADYUMUNUN YAZILMAMIŞ HİKÂYESİ”
Madem Sayın Bulut, stadyum hikâyesinin henüz yazılmadığından yakınıyor, o zaman biz kendisini fazla bekletmeyip başlayalım yazmaya hikâyeyi.
O aziz ve güzel diyarın sakinleri severdi futbol takımlarını. O kadar severlerdi ki takımının adını kendi şehrin adıyla birleştirip Elazığspor yapmışlardı. Elazığ demek Elazığspor demekti. Elazığspor demek ise şehrin tek markası ve tek tanıtım yüzü demekti.
Ancak tüm bu olumlu yönlerine rağmen, işler yolunda gitmiyor ve sorunlar yaşıyordu Elazığspor. Halk, başta milletvekilleri olmak üzere siyasilerden ve iş insanlarından destek istiyordu. Ancak beklenen destek gelmeyince ilginç bir formül önerilmiş ve “kulübü kapatın, azınlık bir taraftar gurubu 3-5 gün bağırır, çağırır sonra unutulur” gibi dahiyane bir çıkış yolu önerilmişti.
Ancak bu öneri, yapıldığı salonda bile ölü doğmuş ancak şehirde konuşulmasına engel olunamamış ve ciddi bir infial  oluşmuştu.
Yine günlerden bir gün, bir milletvekilimiz televizyon programında “stadyum neden yapılmıyor?” sorusu üzerine; “bazı ihtiyaçlar biyolojik, bazı ihtiyaçlar psikolojiktir. Elazığ’ın mevcut stadyumu hiçbir zaman dolmadı ki yenisi yapılsın.  İlimizden bu talebi, ‘falan ilde var niye bizde yok’ düşüncesinden hareketle reel değil psikolojik bir ihtiyaçtır ve çok da aciliyeti yoktur” demiş ve yeni stadyum yapımına karşı olduğunu ifade etmişti.
 Şimdi bu cümleleri bizzat ifade eden ve o gün kamuoyunda büyük infial oluşturan beyanlarından sonra aynı milletvekili Metin Bulut, “yazılmayan hikaye” diyerek ve epey de ajite ederek ne kadar zorluklardan geçerek bu mutlu sona ulaşıldığını ve dönemin milletvekili olarak kendisine pay çıkartarak kamuoyunu bilgilendim gereği hissetmiş.
Hikâyeyi daha çok uzatmak isterdik lakin çok uzatıp detaylarda boğmak istemedik okurlarımızı.
Hikâyemizi şimdilik yine Milletvekili Bulut’un; “Zor oldu ama çok güzel oldu.” ifadesinden hareketle “Evet, size rağmen oldu ama güzel oldu” diyerek noktalayalım.