Açıkkapı: 'Onlar Hayal Satarken Biz Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Devam Edeceğiz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP'nin İstanbul'da verdiği konut sözü ile Elazığ'da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu'ndan 1 yıl sürede İstanbul'da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Açıkkapı: 'Onlar Hayal Satarken Biz Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Devam Edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın gelecek dönemde önemli hizmetlerle kavuşacağını sık sık vurgulayarak geçmiş dönemde yapılan devasa hizmetleri anlatmaya devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında Baltaşı Köyünü, Palu ilçesini ve Beyhan Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı.

Daha sonra Akçakiraz Beldesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Açıkkapı, burada yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’da “konutları ücretsiz vereceğiz” vaadini değerlendirdi.

CHP’nin yerel seçimlerde İstanbul’da verdiği 100 bin konut sözünü hatırlatan Açıkkapı, bu vaatleri “hayal satmak” olarak niteleyerek şu açıklamayı yaptı: “Bizler sabah, öğle ve akşam yalan söyleyen bir muhalefetle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Daha yalanları kurumadan ortaya çıkıyor ama adamların yüzü de kızarmıyor. Vatandaşlarımızdan oy alabilmek için inanılmaz sözler verdiler. Yerel seçimlerde İstanbul’daki yalanları hatırlayın. “Kentsel dönüşümle İstanbul’a” 100 bin konut yapacağız dediler ama 300 konut yapabildiler. Biz ise Elazığ’da 25 bin konut yaptık, bitirdik ve hemşehrilerimize teslim ettik. Biz, Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde, AK kadrolarımızla birlikte 1 yıl içerisinde depremzede kardeşlerimizi yuvalarına kavuşturma sözü verdik. Yerel seçimlere daha 1 yıl var. Kılıçdaroğlu’nun da şu sözü vermesini istiyoruz; bir deprem bölgesi olan İstanbul’da bırakın 1 milyona yakın konutu 100 bin konut yapacağız ve İstanbullu kardeşlerimize ücretsiz bir şekilde teslim edeceğiz. Bunu söyleyemezler çünkü onların hayatı yalan. Elazığ’da da yalan, Türkiye’de de yalan. Onlar hayal satarken biz, milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz.”