İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarını Başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor. Elazığ İl Özel İdaresi'ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmaları kapsamında Merkez Pelte Köyü yolunda 2500 metre sıcak asfalt serimi (BSK), yapımına başlandı.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarını Başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Pelte Köyü yolunda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasında 1 Finişer, 3 Silindir, 15 Kamyon ve 3 Greyder olmak üzere 22 iş makinesi görev alıyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık olarak 3 bin ton malzeme (BSK) kullanılarak yolun daha güvenli ve rahat ulaşım yapılabilir hale gelmesi sağlanacak.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada şehrin birçok noktasında çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtilerek; “Elazığ İl Özel İdaresi olarak zaman ve mesai sınırlaması gözetmeden çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Şehrimizin tüm yol ağında vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımına imkân verecek şekilde sürekli olarak asfaltlama, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Ekiplerimiz büyük bir özveri içerisinde çalışarak halkımızın ulaşımını kolaylaştırmaya gayret etmektedirler. Elazığ İl Özel İdaresi olarak mevsim koşullarının sağladığı imkânlar dolayısıyla şehrin genelinde yatırım programına uygun olarak başlatmış olduğumuz çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.” denildi.