Zülfü Bal Canlı Yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslendi.!

Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 Genel Yayın Yönetmeni Zülfü Bal Flash Haber Zeynep Tandoğan İle Haftasonu Ana Haber programına canlı bağlanarak Elazığlılar adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Bal ' Elazığ Ohal kapsamına girmeyi ve afet bölgesi olmayı hak ediyor'dedi.

Zülfü Bal Canlı Yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslendi.!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“ELAZIĞ'IN VE ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİZİN ÇOK NET BİR TAVRI VAR”

Bal yaptığı çağrıda; “Elazığ'da 24 Ocak depremini yaşadık.  41 can kaybımız vardı. Elazığ'da şu an bile ağır hasarlı, orta hasarlı birçok binamız var.  Bu 7.7 ve 7. 6 depremler Elazığ'da da çok ciddi şekilde hissedildi. 5 can kaybımız var. Lakin  Sayın Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği 10 ili kapsayan Ohal kapsamında biz yer almadık  Elazığ'ın ve Elazığlı hemşerilerimizin çok net bir tavrı var, bir talebi var. Bunu buradan dile getirmek istiyorum.  

“ELAZIĞ'IN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ YIKILACAK”

“Biz neden Ohal kapsamına alınmadık? Elazığ'da yüzlerce binlerce, orta hasarlı ve ağır hasarlı binalarımız var. Belki 5,6 büyüklüğündeki artçı depremlerde Elazığ'ın büyük bir bölümü yıkılacak. Esnaflarımız ticari kaygılar duyuyor. 3 yıldır bu büyük depremin acılarını yaşıyoruz. Evet Toki konutları yapıldı, deprem konutları yapıldı, devlet millet el ele yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz ama buradan Cumhurbaşkanımıza, Elazığ milletvekillerine seslenmek istiyoruz.”  

“BİNALARIMIZ İYİ DURUMDA DEĞİL. BİRÇOK BİNAMIZ HASARLI”

“Lütfen Elazığımızı da bizi de Ohal kapsamına alın. Elazığ'da ciddi sorunlar var. 24 Ocak depremi ardından bir hafta önceki 7.6  ve 7.7 depremlerinden bizde etkilendik. Binalarımız iyi durumda değil. Birçok binamız hasarlı ve 5 can kaybımız var. Lütfen Elazığlılar adına sesleniyorum, Cumhurbaşkanımıza bizi de Ohal kapsamına lütfen alın.”

“ELAZIĞ OHAL KAPSAMINA GİRMEYİ HAK EDİYOR”

“10 ili kapsayan Ohal bölgesini lütfen Elazığ'ı da dahil etmenizi talep ediyoruz, rica ediyoruz, istiyoruz. Elazığ Ohal kapsamına girmeyi hak ediyor.” ifadelerini kullandı.