ZİVER Vakfı Tarafından Kadir Gecesi Nedeniyle Mevlid-i Şerif Okutulacak

'BİN AYDAN DAHA HAYIRLI BİR GECEYİ İDRAK EDECEĞİZ'

ZİVER Vakfı Tarafından Kadir Gecesi Nedeniyle Mevlid-i Şerif Okutulacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Veysel DEMİRCİ, ’’Kadir Gecesi nedeniyle 16 Nisan Pazartesi günü akşam namazına müteakip Hacı Veysel DEMİRCİ Camisi’nde okutacağımız Mevlid-i Şerif’e değerli halkımızı davet ediyor, tüm halkımızın Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

Yarın gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle ZİVER Vakfı tarafından Hacı Veysel DEMİRCİ Camisi’nde Mevlid-i Şerif okutulacak.

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, tüm Elazığlıları bu mübarek gecenin feyzi nedeniyle Mevlid-i Şerife davet ederek, şunları söyledi: ‘’Kadir Gecesi'nden Kur'an-ı Kerim'in Kadir Suresi'nde bahsedilmektedir. Surede Kur'an-ı Kerim'in Kadir Gecesi indirilmeye başlandığı ve bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilmiştir. Bakara Suresi 185. ayette ise Kur'an-ı Kerim'in Ramazan Ayı'nda indirilmeye başladığı ifade edilmiştir.” Dedi.

“KADİR GECESİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Suresi"nde bu gece şöyle anlatılıyor diyerek sözlerine devam eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ: "Şüphesiz, biz onu (Kur'an-ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yeri ağarmasına kadar bir esenliktir."(Kadir Suresi 1-5).

Kadir Gecesi nedeniyle yarın akşam namazına müteakip Hacı Veysel Demirci Camiinde okutacağımız Mevlid-i Şerif’e değerli halkımızı davet ediyor, tüm halkımızın Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” Diye konuştu.