Zafer Kiraz, hayran bıraktı!

Türkiye'nin en ünlü haber spikerlerinden duayen isim Zafer Kiraz, Detay Medya tarafından organize edilen 'Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitim Semineri' için Elazığlılarla buluştu.

Zafer Kiraz, hayran bıraktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki gün süreyle deneyimlerini paylaşan usta isim Zafer Kiraz, Detay Medya ekibine yürekten teşekkür ederek, profesyonel bir şekilde hazırlanan eğitim programının oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Elazığ’a daha önceden çeşitli programlara katılmak üzere geldiğini kaydeden Kiraz, bundan sonra da farklı programlarla Elazığlılarla bir araya geleceğini söyledi.
Programa Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, Elazığ Medya ve Basın Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Coşkun Kamaç, Yurtbaşı Belediye Başkan Vekili Nihat Doğan, iletişim öğrencileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.
ALTAŞ: ZAFER KİRAZ’I ELAZIĞ’DA GÖRMEK BÜYÜK MUTLULUK
Yıllardır TRT ekranlarındaki programlarıyla tanınan Zafer Kiraz’ı Elazığ’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, açıklamasında şunları söyledi:
“Elazığ’da 20 yılı aşkın bir süredir medya sektöründe çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak bugün çok farklı bir heyecan yaşıyoruz. Detay Medya olarak ilk etkinliğimizi böylesine önemli bir isimle gerçekleştirmekten ve ilginin bu denli yoğun olmasından dolayı ekibim adına gurur duyduğumu belirtmek isterim.Yıllardır TRT ekranlarından beğenerek takip ettiğimiz kıymetli büyüğümüz hocamız Sayın Zafer Kiraz bugün bizimle beraber. Elbette böylesi duayen bir ismi Elazığ’da ağırlamak bizler için ayrı bir onur. Değerli hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizlere bu konuda destek sunan kurum ve kuruluşlara ve işadamlarına huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyor ve bu isimleri zikretmek istiyorum. AK Parti Elazığ Milletvekili Sayın Sermin Balık’a, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel Erol’a, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Mustafa Aksu’ya,  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Serhat Demiral’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ali Şiş’e, Arıcak Belediye Başkanı Sayın Ferit Yıldırım’a, Akçakiraz Belediye Başkanı Sayın Sabahattin Kaya’ya, Yurtbaşı Belediye Başkanı Sayın Yasin Yılmaz’a, Erimli Belediye Başkanı Sayın Cihan Yılmaz’a, Beyhan Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Ataş’a, Mared Vakfı Başkanı Sayın Mahmut Kahraman’a, Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı Sayın İbrahim Bahşi’ye, İşadamları Sayın Ayhan Şimşek’e, Sayın Yavuz Akın’a, Sayın Ahmet Yaşar’a, Marmara Eğitim Kurumlarına, Kanal 23 ve Kanal Fırat Televizyonlarına, ELMİYAD Derneğimizin kıymetli üyeleri ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen değerli meslektaşlarım basın mensuplarına huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Detay Medya olarak hazırladığımız eğitim programına ilgi ve katılımınızdan dolayı hepinize gönülden teşekkür ediyor, yeni projelerde buluşmak dileğiyle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

KİRAZ: BU TÜR EĞİTİMLERİN MAKSADI İNSANLARDA BİR PARÇA FARKINDALIK YARATMAK
Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, bu tür etkinlerin amacının insanlarda farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Kiraz, “Elazığ kendi memleketim ve burada olmak gerçekten benim için büyük bir keyif. Uzun süredir gelmemiştim, özlemişim. İki gün boyunca hemşerilerimle buluşacağım ve bilgilerimi paylaşacağım. Birazcık onlara aslında dille, Türkçeyle, güzel konuşmayla, beden diliyle ilgili bilgiler vereceğiz.Çünkü mevcut zaman içerisinde bu bilgilerin tamamını iletebilmek mümkün değil. Bu tür eğitimlerin maksadı insanlarda bir parça farkındalık yaratmak. Dolayısıyla da işin özüne aslında şu cümle yer alıyor.Bu konuda gönüllü olanlara, gönüllü olmayanlara veya gönüllü olmak istemeyenleri gönüllü yapmak adına bir takım şeyler anlatacağım.Onlar benim elçilerim olacaklar” dedi.
KİRAZ: DETAY MEDYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, “Her zaman bu tür başarılı organizasyonlarla eğitimleri yapmak mümkün değil. Detay Medya’dan Gülşah Altaş ve Erdal Akarsu’ya katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Çok uzun süredir bunun uğraşısı içindeler. Uzun soluklu bir çalışmaydı, çok büyük emek verdiler umarım bugün bu emeğin karşılığında gelenlerde memnun kalırlar” diye konuştu.
KİRAZ: ONLARCA MEDENİYETE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞ BİR ŞEHRİN İNSANIYIM
Zafer Kiraz, Elazığ’a her geldiğinde gelişim ve değişim olduğunun altını çizdi. Kiraz, “Burada yaşamadım ama annem ve babam Elazığlı.Dolayısıyla o kültürle büyüdüğüm için buranın bir parçasıyım. Dört bin yıllık bir geçmişi olan, onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehrin insanıyım. Aslında buna sahip çıkmak, Elazığ’ı daha ileriye götürmek Gakgoşların görevi. Onlar ne kadar birlik olurlarsa ve bu konuda ne kadar güzel hedefler belirlerse Elazığ da o kadar ileriye gidecektir. Elazığ’ı her geldiğimde daha güzel, daha gelişmiş görüyorum. İnşallah bu gelişim ve değişim daha güzelliklere vesile olur ve şehir daha iyi noktalara gelir. Tüm hemşerilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.
Program sonrasında Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş günün anısına duayen isim Zafer Kiraz’a plaket takdim ederken, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları adına yöresel ürünler hediye etti.