Yüksel Ercan:'Kovancılar, Palu Ve Beyhan'ın' Atık Suları Keban Baraj Gölünü Tehdit Ediyor'

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, seçim gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Palu, Kovancılar ve Karaçor bölgesini ziyaret eden Ercan, Kovancılar ,Palu ve Beyhan'ın atık su arıtma tesislerinin olmaması sebebiyle kanalizasyon atıklarının Murat nehrine akıtıldığını, bunun da ciddi anlamda çevresel kirliliğe sebep olduğunu ifade etti.

Yüksel Ercan:'Kovancılar, Palu Ve Beyhan'ın' Atık Suları Keban Baraj Gölünü Tehdit Ediyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını birçok ilçe, belde, köy ve şehir merkezinde sürdüren İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, Keban Baraj gölü için önemli bir problemine dikkat çekti.

Palu ve Kovacılar ilçesinin atık sularının Murat nehrine akıtıldığını ifade eden Ercan, şunları söyledi:

“Seçim gezilerimiz kapsamında bizzat gördük ki yıllardan beri Ak Parti tarafından yönetilen Palu ve Kovancılar ilçe belediyelerinin arıtma tesisi yapmaması sebebiyle ciddi bir çevresel sorun yaşanıyor. Murat nehri bu ilçelerimizin kanalizasyonları ile kirletilmekle kalmıyor, Keban Baraj gölünde yapılan balıkçılık ve diğer üretimleri de tehdit ediyor. Ak Belediyelerin Ak icraatlarıyla övünen Ak Parti’nin yönettiği bu iki belediyemiz, böylesine önemli bir sorunu çözmede yetersiz kalmış ve halkımızın sağlığını tehdit eder hale gelmişidir. İyi Parti iktidarımızda öncelikli hayata geçireceğimiz projelerin başında Palu ve Kovancılar ilçelerimize atık su arıtma tesisi yapmak ve halkımızı böylesine bir çevresel faciadan kurtarmak olacaktır.”

“KARAÇOR KÖPRÜSÜ YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ”

21 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde hemen her seçimde Ak Partili milletvekillerinin Karaçor Köprüsü’nün yapılmasına yönelik vaatleri olduğunu, aynı vaatleri bugün Ak Partili adayların da vaat ettiklerini dile getiren İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan; “bu bölgenin bir evladı olarak, bu yörede üretilen ürünlerin şehre daha kısa sürede ulaştırılması için çok elzem olan 36 köy yolunu bağlayacak KARAÇOR Köprüsünü yaparak hizmete açmak İyi Parti iktidarına nasip olacak. Bugüne kadar söz verdikleri halde Karaçor’a bu köprüyü çok görenleri bölge halkımız da 14 Mayısta gereksiz görüp sandığa gömecek” dedi.