YRP'nin adayı Güneş'in ilk açıklaması.

Yeniden Refah Partisi Elazığ 2. sıra Milletvekili Adayı olan Melih Yunus Güneş'ten ilk açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada Milletvekili adayı Güneş şu ifadelerle yer verdi.

YRP'nin adayı Güneş'in ilk açıklaması.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Adayı Güneş İlk açıklamasında;

 Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi “Bu bir meydan muharebesidir ve kimsenin tribünden izlemeye hakkı yoktur” sözünü kendimize şiar edinerek çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri Partimizin Milletvekilliği adaylığına layık gören başta Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a ve bütün teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ederim. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim Vatanımıza, Milletimize ve Şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı, Hayra motor şerre fren olabilmeyi nasip etsin. Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır. Şeklinde konuştu.

 

Yeniden Refah Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Melih Yunus Güneş Milli Görüş Hareketinde uzun yıllar görev almış bir isim, 1995 doğumlu olan Genç aday Güneş Milli Görüş Hareketi içerisinde Saadet Partisi Gençlik Kolları, Erbakan Vakfı Elazığ Gençlik Kolları, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları kurucu üyeliği, Gençlik Kolları Mkyk üyeliği ve Genel Merkez Milli Siyaset Kurulu İç Politikalar Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde aktif rol almış ve Milli Siyaset Kurulunda halen görevini sürdürmektedir.