Yıldırım, 'AK Kadrolar ile birlik ve beraberlik içerisinde seçimden zaferle çıkacağız'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekili Adayları ve aday adaylarıyla iftar programında bir araya geldi.

Yıldırım, 'AK Kadrolar ile birlik ve beraberlik içerisinde seçimden zaferle çıkacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen iftar programına İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen, Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve aday adayları katıldı. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin gücünü birlik ve beraberlikten aldığını belirterek, programa katılan aday adaylarına teşekkür etti. 
14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katımıyla Ankara’da aday tanıtım programını yaptıklarını ve Seçim Beyannamesini duyurduklarını anımsatan Başkan Yıldırım, Elazığ’a gelerek seçim çalışmalarına hız verdiklerinin altını çizdi. 
Aday adaylarıyla bir araya gelmiş olmalarının AK Parti’nin gücünü en iyi şekilde gösterdiğini vurgulayan Başkan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti kurulduğu günden itibaren istişareye büyük önem veriyor. Partimize gönül vermiş herkes bizim için çok önemlidir. Bu sebeple 28. Dönem Milletvekili aday adayı olan çok kıymetli arkadaşlarımızı davet ettik. Kendilerine davamıza, partimize ve liderimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ettik. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. İnşallah birlikteliğimizden aldığımız bu gücü 14 Mayıs’ta sandığa en iyi şekilde yansıtarak partimize ve Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ’dan büyük bir destek vereceğiz. Ben bu düşüncelerle çok kıymetli aday adaylarımıza davetimize icabet ettikleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyor, seçim çalışmalarımızda bizlere verecekleri destek ve sağlayacakları katkıdan ötürü şimdiden teşekkür ediyorum.”