Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında 1. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Çavaş, 2. sıra milletvekili adayı Melih Yunus Güneş, 4. Sıra milletvekili adayı Salih Satıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Baskil ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına aralıksız devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baskillilerin yoğun ilgi ve teveccühü ile karşı karşıya kalan milletvekili adayları Baskil’li vatandaşlara teşekkür ettiler.

Baskil ziyaretleri hakkında milletvekilli adayları adına açıklamalarda bulunan 1. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr Mehmet Çavaş ;

Baskilli hemşehrilerimiz ilk günden beri bize olan desteklerini açıkça dile getiriyorlar, bizlerde Elazığ’lı tüm hemşehrilerimizin desteğinin karşılığını hizmet olarak onlara geri sunacağız inşallah, gerek seçim sürecinde gerekse seçimden sonraki süreçte halkımızla sürekli iç içe olacağız ve yanlarında olacağız, sevincide hüznü de birlikte yaşayacağız. Malumunuz bu seçimlere ittifak içerisinde kendi logomuz ile gireceğiz dolayısı ile baraj problemimiz yok, illerde yeterli oyu alınca partimiz mecliste temsil edilmiş olacak, dolayısıyla vatandaşlarımız Milli Görüşü meclise taşıyarak özlemini duyduğu hizmetleri alacak. Desteklerini bizlerden esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum"dedi.