Yeniden Refah Partisi Grup Başkanı Karahüseyinoğlu'ndan Açıklama

Belediye Meclis Toplantısı sonrası Yeniden Refah Partisi Meclis Gurubu adına açıklama yapan Elazığ Belediye Meclisi Yeniden Refah Partisi Grup Başkanı Osman Cem Karahüyeyinoğlu, Elazığlılar'ın seçtiği meclis üyelerinin komisyonlarda yer alma hakkının yok sayıldığını iddia etti.

Yeniden Refah Partisi Grup Başkanı Karahüseyinoğlu'ndan Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Toplantı sonrası Elazığ Belediye Meclisi Yeniden Refah Partisi Grup Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu Yeniden Refah Partisi Meclis Gurubu adına bir açıklama yaptı.

 

Karahüseyinoğlu açıklamasında; “Elazığ Belediye Meclisinin daha ilk toplantısında halkın seçtiği meclis üyelerinin kanunlardan gelen komisyonlarda yer alma hakkının yasalara aykırı bir şekilde yok sayılmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Mecliste grubu bulunan partiler olarak Elazığ Valiliğinin onayına gidecek olan bu usulsüz kararlara itiraz edeceğimizi ifade etmek istiyoruz Meclis toplantıları bitmeden bu usulsüz kararlardan bir an önce vazgeçilmesi, geri dönülmediği takdirde komisyonların almış olduğu kararların şeffaflıktan uzak, hukuken yok hükmünde olacağının belirtiriz. Bugün gerçekleşen Elazığ Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın meclis üyelerine karşı konuşma üslubunun da doğru olmadığını belirtiyor, aynı üslubun devam etmesi halinde bizlerin de halkın seçtiği meclis üyeleri olarak hiç istemesek de benzer bir uslup kullanmak zorunda olacağımızın bilinmesini isteriz.” ifadelerine yer verdi.