Yeni Dönem, Yeni Başkan

İlimizin ekonomik kalkınması ve esnaflarımızın her türlü imkânlardan daha çok faydalanmasına yönelik çalışma yapması gereken ancak bugüne kadar herhangi bir başarı ortaya koyamayan karma esnaf odasında seçim heyecanı başladı. Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, esnafın yeni dönemde yeni anlayış ve yeni yönetime evet diyeceğini belirtti.

Yeni Dönem, Yeni Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehirlerin ekonomik kalkınmasında en önemli rol oynayan esnaflarımızın oda seçimleri devam ediyor.
Önümüzdeki aylarda seçime gidecek odalardan biri de Elazığ Karma Esnaf Odası. 
 Oda seçimlerinde aday olduğunu geçtiğimiz aylarda açıklayan ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, her esnafın söz sahibi olduğu, adil, dürüst yönetime dayalı şeffaflığı ve eşitliği öne çıkaran bir oda olarak hizmet vereceklerini ifade etti.

ORTAK AKILLA YÖNETİM

Karma Oda seçimlerini büyük bir oy farkıyla alacaklarını ve resmi olarak yönetim kurullarında olmasa bile, her esnafın odanın yöneticinde söz sahibi olacağını ifade eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, her adımı ortak akıl ve istişare kültürüyle atacaklarını belirtti.

ÖNCELİK ESNAFIMIZDA OLACAK
Deprem ve sonrası yaşanan pandemi döneminde esnaflarımızın zor günler geçirdiğini, bunun etkilerinin hala devam ettiğini ifade eden Satıcı, tüm yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için kamu kurum ve TOBB ile ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

ESNAF SAHİPSİZ DEĞİL

Esnafın bütün sorun ve dertleriyle ilgileneceklerini ifade eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı,  esnaflarımızın sahipsizliğinin son bulacağını ve Odayı ilimizin en faal ve etkin bir konuma taşıyacaklarını belirtti.

BAŞKANLIK İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, esnaflarımızın, mevcut yönetimin haksız, taraf tutan, adil ve şeffaf olmayan uygulamaları sebebiyle oldukça rahatsız olduğunu ifade ederek, çok konuşmayı ve mazeret üretmeyi kendine şiar edinen ve esnafımızın sırtında kambur olan anlayış ve yönetimlerle mücadele edeceklerini söyledi.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ
Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, “Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Allah nasip ederse esnafımız için Elazığımız için ve şehrin kalkınması için yönetimimizle mücadele ediyoruz. Esnafımızla sürekli içi içeyiz. Esnafımızın bizlere ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bizler de onları mahcup etmemek adına esnafımıza nefes aldıracak çok güzel projeler hazırlıyoruz.”

ŞEFFAF BİR YÖNETİM KADROSU OLUŞTURDUK 
Esnaflarımızın sorun ve sıkıntıları çok olduğunu dile getiren Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı; “Esnafımız, taraflı yönetim anlayışı, şeffaf ve hesap verebilirlik açısında sıkıntılı olan ve büyük bir güven kaybı yaşayan mevcut oda başkanından çok sıkıntılılar. Mevcut başkan ilimizde yaşanan depremde esnafımızı yalnız bırakıp yurt dışına çıkmasından dolayı esnafımız tepkili, 20 yıldan fazladır hizmet yapıyormuş izlenimi vermeleri esnafımız tarafından hoş karşılanmıyor.”

SADECE AİDAT TOPLAMIŞLAR
Bugüne kadar mevcut yönetimin, esnafımızdan sadece aidat toplama ve bunu yanlış yerlere kullandıklarını, herhangi bir başarı ortaya koyamadıkları halde,  mevcut başkanın şimdiye kadar hiçbir başarı ortaya koyamamasına rağmen, yapılacak seçimlerde kendi yerine başkan adayı çıkarmasının esnafı rahatsız ettiğini belirterek şunları söyledi:
“geçen uzun süreli başkanlık dönemlerinde esnaflarımızın derdine derman olamadıkları gibi acı ve mutlu günlerinde yanında olmaktan aciz, kendi fildişi kulelerinde lüks içinde yaşayan başkanlık döneminin sonuna gelindi. Artık esnafın kendisi ve kendi gücü aday. Esnaf kendisinin içinde olan ve onun hissiyatını bilen ve bu uğurda çalışan başkan istiyor.

BAŞKANLIK MI SALTANAT MI?
Mevcut başkanın kendisine güvenmediği ve seçimi kaybedeceğine inandığı için kendi yerine başka bir ismi aday göstermeye çalıştığını, bu adımın bile aslında kendisinin başarısızlığı ve tükenmişliğini ilan etmek anlamına geldiğini ifade eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, “Esnafımızın bize söylediği şu; “kendisi ne yaptı ki, bir de yerine aday mı çıkarıyor” diye konuşuyor. Saltanata mı dönmüş oda söylemeleri var. Bu destekleme ve yeni bir isme destek olma girişimi esnafın nezdinde tutmadığı gibi ters tepecek gibi gözüküyor”.

ÇALIŞMAYAN KARMA ODA KAMBURUNDAN KURTULACAK
Hizmet ediyormuş gibi görünen ve aslında hizmet etmeyen oda yönetiminden esnafların kurtulacağını ifade eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, “biz bu kamburları temizleyeceğiz. Biz makam odasının kapısını sökeceğiz. Esnafımız odasına geldiğinde sıkıntısını rahatlıkla bize söyleyebilecek. Bizde esnafımızın sorunları direk çözeceğiz” dedi.

 YENİ DÖNEM, YENİ BAŞKAN, YENİ PROJELER
 Esnaflarımızın köhnemiş anlayış ve isimlerden bıktığını ve yeni dönemde yeni başkan ve yeni projelere ihtiyaç duyduğunu ifade eden Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, odaya yeni bina kazandırmak, birçok işlemin internet üzerinden yapılmasını sağlayan web sitesi, arge birimi, zincir firmalarla mücadele, tarımsal projeler yanında istihdama yönelik projelere ağırlık vereceklerini ifade etti.

PROJELERİMİZİ KAMUOYULA PAYLAŞACAĞIZ
Önümüzdeki günlerde esnaflarımıza ve şehrin ekonomisini canlandıracak ve üyelerimizin menfaatlerini öne çıkaran projelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, bu konuda esnaların kendisine olan güven ve teveccühlerinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Yeni Dönem, Yeni Başkan
Yeni Dönem, Yeni Başkan
Yeni Dönem, Yeni Başkan
Yeni Dönem, Yeni Başkan
Yeni Dönem, Yeni Başkan