Serkan GÜRTÜRK

Sol Medyanın ve Terör Sevicilerin Şerifoğulları Takıntısı

Serkan GÜRTÜRK


Salı günü iki Bakan misafirimiz oldu. Depremin ilk saatlerinden itibaren acımızı paylaşan, sonraki dönemlerde de yapılan çalışmaları yürütmek için günlerce ilimizde kalan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilimizi ziyaret ettiler.
İlimiz Milletvekili Metin Bulut, iki  Bakanımızı; “daha önce hep zorlu ve sıkıntılı günlerde ilimize geldiniz, bu kez de yapılan eserleri görmek için sizleri şehrimize davet ediyoruz” diyerek kamuoyunu bilgilendirmişti.
Oysa Mustafa paşa Mahallesindeki sorunları bilmeyen ve tepkileri duymayan kalmamışken, Bakanları bu mahalleye götürmek kötü niyet taşımıyorsa tam bir akıl tutulmasıdır(!)
Aylarca bu mahalleden neşet eden tepkileri bile bile böylesi bir ortama Bakanları sokmanın hiçbir  makul ve mantıklı gerekçesi yokken, olacakları tahmin edememek ise ayrı bir ferasetsizlik örneği.
Bakanlar Mustapaşa’da teşekkür beklerken ne yazık ki tepkiyle karşılandılar. Hem Milletvekillerine hem de Bakanlara tepki ulusal basına yansıdı.
Yapılan ve az bir kesim tarafından eleştiri konusu edilen TOKİ projelerin hesabının Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan sorulması da ayrı bir garabet oldu.
Bakanların programlarının önceden açıklaması, sorunu kaşımaya meraklı  ve gönüllü çevreleri harekete geçirdi. Daha önce adı sanı duyulmamış bir yığın insan, elinde kamera ile ve gazeteci kılığıyla meydana çıktı. Belli ki bu sözde terör sempatizanı gazeteciler sadece kameralarıyla değil, kimin ne konuşacağını bellettikleri bir mizanseni de hazırlamışlardı.
Halkıyla her zaman iç içe olan ve onlarla güzel diyaloglar kurma özelliğine sahip olan Başkan Şerifoğluları yine halkın arasındaydı ve vatandaşlarla sohbet ediyordu.
Bir bay ve bayan hemşerilerimizden gelen itirazları biraz da samimi bir üslup ve tatlı bir sohbet eşliğinde izaha çalışıyordu. Başkan Şerifoğluları’nın art niyetli olmadığı ve hemşerimizi her zaman önemsediği, hem konuşma anındaki tebessümü hem de sesindeki samimiyetle çok belliydi.
Başkan Şerifoğulları,  vatandaşınla yaptığı sohbeti farklı yerlere çeken ve bu konuşma üzerinde Ak Parti’yi ve yaptıkları hizmeti yıpratmaya çalışan çok sayıda haber ve video paylaşıldı.
Birçoğu sol, terör örgütü sempatizanı olan ve azılı bir Erdoğan düşmanlığı ile maruf bu medya mahallesi, iki günden beri bu haberleri servis ediyorlar ve buradan bir siyasi çıkarım yaparak Şahin Şerifoğulları üzerinden Ak Partiyi mahkûm etmek istiyorlar.
Mustafapaşa ve diğer alanlarda TOKİ tarafından yapılan yanlışlıklarda hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen özellikle bazı mahfiller tarafından hedefe konması da gösteriyor ki Başkan Şerifoğulları, halkıyla bütünleşmiş ve her şeye rağmen halkının yanında olmaya devam edecek bir siyasetçidir ve asla yalnız değildir!Bu vesile ile tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan bayramını kutlar;Hayırlara vesile getirmesini Cenab'ı Allah'tan niyaz ederim.Sağlıcakla  kalın...
 

Yazarın Diğer Yazıları