Ferhat Çiçek

Ruhsuz Bir Takım Ve Çözüm Bulanamayan Kötü Gidişat

Ferhat Çiçek

Elazığsporda işler hiç de iyi gitmiyor, takım da bir sorun olduğu ap açık ortada, Edirnespor maçındaki takım yıllardan beridir izlediğim en kötü Elazığspor.. Ne mücadele var ne hırs ne birlik, ne kaleye şut, futbolcular sanki öylesine çıkmış sahaya herkes maç bitsinde çıkıp gidelim havasında benliğini yitiren bir futbolcu topluluğu var. Bu formanın ağırlığını bilmeyenler Elazığsporun adının dahi bu liglerin üstünde olduğunu anlamayacak kadar şuursuz futbolcu kadrosu var. Bir takım düşünün ki 90 dakika boyunca pozisyonu yok herkes laylaylom..
Bu futbolcu kardeşlerime uyarım bu şehri bu armayı hafife almayın biraz yüzünüz olsun sosyal medyalarda cafelerde cirit atmayı bırakın toplumun içine çıkmaya yüzünüz olsun. 
Alaattin hocam kimsenin gözünün yaşına bakma Daha önceki yazılarımda bahsettim Mesut'tan Zeki 'den olmuyor olmuyorsa zorlama artık futbolun baharında herseye doymuş futbolcularla bu iş yürümez yürümüyor görüyoruz.. Mesut,Zeki,İsmet,Yigitcan,Kaleci Hakan yaş ortalaması 36-37 Tehlike çanları daha şiddetli çalmadan önlem almalıyız Yönetim kurulumuz bunlardan hesap sormalı gerekirse para cezası verilmeli bu taraftar bunları haketmiyor. Herkes kendisine biran önce çeki düzen vermeli sanki hafta arası hiç ıdman yapılmıyor sahada kimsenin yürüyecek mücadele edecek hali yok, gruplaşmanın olduğu apaçık belli..Yıllardır türünde liderlik yapan emek sarfeden biri olarak söylüyorum Edirne maçında taraftar olsaydı futbolcular bu hallerinden sonra çok büyük inanılmaz tepki alır o sahadan kolay kolay çıkamazdı. Bundan sonra telafisi olmayan haftalara giriyoruz toparlanmak gerek bu takım bu değil bu olmamalı..
İnşallah önümüzdeki karşılaşmayla bir çıkış yakalarız
Tüm taraftarımıza saygılarımı sunuyorum.

Yazarın Diğer Yazıları