Ferhat Çiçek

Mücadele Olmadan Olmaz

Ferhat Çiçek

Elazığsporumuzu geçen hafta sonunda zor bir deplasmanın beklediğini herkes biliyordu. Ordu maçının zor geçeceğini tahmin edilirken 5-1 lik maglubiyet hem bizim için hemde rakip takım için sürpriz bir sonuç oldu. Kimse bu skoru beklemiyordu. Aslında skordan da ziyade taraftarı üzen futbolcuların mücadele etmeme maç bitsinde gidelim havasında olmasaydı. Sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım, özellikle savunmada çok kritik hatalar, yenilen gollere reaksiyon gösterememiz, goller geldikçe demoralize olan futbolcular tüm bunlar üst üste olunca fark yememiz kaçınılmaz oldu ki Allah'tan hakemin bitiş düdüğü imdadımıza yetişti yoksa başımıza  tarihi bir mağlubiyet tarihi bir skor gelebilirdi.

NEDEN HENÜZ DAHA TAKIMIN BELİRLİ BİR SİSTEMİ OYUN ANLAYIŞI YOK 

Aylardır bu takım kadrosu bir arada birbirlerini tanıyan oyuncu grubu var ve yine Aylardır bu takımla çalışan çalıştıran iki kamp dönemi geçirmiş takımın başında olan bir teknik heyet Ama henüz daha oturmamış bir sistem ve oturmamış bir oyun anlayışı. Bu eleştrileri yaparken hakkını yemeyelim zaman zaman iyi işler yaptığımız oluyor mac içerisinde bölüm bölüm topa hakimiz özellikle iç saha maçlarında taraftarinda desteğiyle rakibe baskı yaptığımız dakilarda oluyor ama maçın büyük bölümünde genelinde tam aksine hatalar uyum sorunu ne yaptığı belli olmayan bir futbolcu grubu ve belirsiz bir futbol anlayışı var  Problemimiz ara ara ıyi oynayıp iyi mücadele ettiğimiz bu dakikaları maçın geneline yayamıyoruz kopukluk oluyor. Özellikle Ordu deplasmanında takım olarak savunma yapamadık, rakibe baskı yapamadık, oyunun hücum bölümünü yapamadık, pres yoktu, mücadele yapamadık, çok basit savunma hataları yaptık yardımlaşma yoktu.

TARAFTARIN İSTEĞİ 

Sahada oynayan futbolcu grubumuzun ellerinden gelen mücadelenin fazlasını göstermeleri kötü oynayaniliriz ama koşmadan mücadele etmeden savaşmadan olmaz futbolcu arkadaşlarımız inşallah en kısa zamanda kendilerine çeki düzen vererek Elazığspor formasının Armasının Elazığspor kulübünün büyüklüğünün farkında olur 
Önümüzdeki haftalara asla umutsuz bakmıyorum. Bu hafta sonu oynayacağımız grubun lider takımı Yeni Mersin idman yurdu maçında taraftarımızında desteğiyle iç sahada galip geleceğimize inanıyorum.Herkesi hafta sonundaki maça bekliyorum.
 Tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Yazarın Diğer Yazıları