Ferhat Çiçek

Galibiyetimiz Ve Şehidimize Selam

Ferhat Çiçek

Aslında bu hafta futbol adına fazla fazla birsey söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum, atılan hangi gol, alınan hangi galibiyet yitirilen bir vatan evladından daha önemli ve kıymetli olabilir ki ciğerimiz yanıyor pençe-kilit operasyon bölgesinde şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın ölüm haberi tüm memleketi üzüntüye boğmustur Rabbim şehadetini kabul etsin inşallah ŞEHİDİMİZE Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum 
Bordo Beyazlı temsilcimiz 3.lig 1.gurubun 5. Haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde İstanbul takımlarından Çatalcasporu 2-1 lik skorla mağlup etti maçta akıllarda kalan en önemli, en anlamlı olay ise Elazığsporun gollerden sonraki ŞEHİDİMİZE olan asker selamıydı gözlerin yaşarmasina sebep olan duygusal anların yaşandığı Elazığspor Çatalcaspor karşılaşması unutulmayacak anlara sahne oldu..
 

İLK YARI VE İKİNCİ YARI 
Tribünlerin neredeyse tamamının dolu olduğu bir maçtı. Taraftarının büyük desteğiyle etkili ve baskılı bir şekilde maça başlayan Gakgoşlar bu baskı sonucunda ilk yarının ortalarında aradığı golleri bularak devreyi 2-0 önde kapadı Özellikle savunmada Yiğitcan'ın sakat olup kadroda yer almaması Kaleci Hakan'ın oynayıp oynayamacağının maç saatinde belli olacağı Taraftarın endişelemesine sebepti ama korkulan ilk yarı olmadı Tamamen Elazığsporun kontrolünde olan rakibe top göstermeyen cok iyi akıllıca oynanan bir ilk yarıydı. Bu güzel futbol ve 2-0 lık skorla birlikte ikinci yarıya büyük avantajla çıkacaktık.
Rakibin ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri yaparak risk alarak daha fazla üstümüze geleceğini tahmin ediyorduk bununla birlikte savunmada boşluklar, açıklar verecekti bunu avantaja cevirebilecekmiyiz bu hesaplar içerisinde karşılaşmanın ikinci yarısı başlarken Kalecimiz Hakan'ın sakatlığının nüksetmesiyle ikinci yarıya yedek kalecimiz Yiğit Kafkasyalı'yla başladık. İkinci yarıya isteğimiz gibi başlayamadık daha istekli arzulu başlayan Çatalcaspor ikinci yarının başında yan topta golü  buldu özellikle rakip sağ kanattan etkili gelmeye başladı yan toplarda duran toplarda büyük sıkıntılar yaşayan takımımız maçın son düdüğüne kadar zor anlar yaşadı. Rakibin risk aldığı dakikalarda kontra atağa çıkışlarda etkili olamadık bulduğumuz birkaç pozisyonuda olumlu kullanamayınca maç 2-1 üstünlüğümüzle tamamlandı Bu galibiyetle puanımız 10'a yükseldi çok önemli ve anlamlı olan bu galibiyetten dolayı başta futbolcu kardeşlerimi teknik heyeti ve yöneticilerimizi yürekten kutluyorum her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum ŞEHİDİMİZE Selam olsun Mekanı Cennet makamı Alî olsun Rabbim ailesine sabırlar versin inşallah.
Tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum.
 

Yorumlar 2
Gakgom 03 Ekim 2022 14:53

Kalemine sağlık reis . Başarılarının devamını diliyorum

Kenan tutar 03 Ekim 2022 14:49

Çok isabetli yorumlar çok doğru analizler ...

Yazarın Diğer Yazıları