Ferhat Çiçek

Elazığspor İç Sahada Puan Vermemeli

Ferhat Çiçek

5. maç sonunda uzun bir aradan sonra Elazığsporumuz deplasmandan puanla döndü. Deplasmandan alınan her puan ekstra ve önemli puanlardır takımı alınan bu puandan dolayı kutluyorum ama birşey varki içerideki maçları mutlak kazanmamız gerekir kendi saha ve seyircimiz önünde şu ana kadar çok puanlar dağıttık. Tabi bunun bircok sebebi var sahada o birlikteliği bir türlü sağlayamıyoruz zaman bunu dışarıdan fark edebiliyoruz,  bunlar saha içerisinde tartışan futbolcular tribünle münakaşaya girenler, takım içi yardımlaşmadaki sıkıntılar. Şunu çok iyi bilmek gerekir. Ekip olmada arkadaşlık, takım ruhu, yardımlaşma en önemli unsurlardandır öncelikle takımda bunları yakalamamız lazım düzeni, disiplini,  uyumu, bozmaya çalışan kim varsa gözünün yaşına bakılmamalı bu şehrin formasının ağırlığını herkesin bilmesi lazım. 
Elazığsporumuzunda bulunduğu 3. Lig 1.guruba baktığımızda her takımın her takımdan puan alabileceğini görüyoruz, o hafta teknik ve takdik açıdan iyi hazırlanmış iyi motive olmuş takım, saha içinde daha avantajlı görünüyor. Elazığsporumuzun öncelikle kolay gol yeme hastalığından vazgeçmesi gerek bireysel hataları en aza indirmek gerek takım savunması üzerinde durmamız gerek bunu hallettigimiz zaman inanıyorum ki her takıma gol atarız biz,  öne geçtiğimiz maçlarda hep puan kayıpları yaşadık savunmada konsantre eksikliği, hep bir panik havası yaşıyoruz sakinligimizi birturlu koruyamıyoruz, bunun sonucunda da galip geleceğimiz maçlar, puanlar adeta avucumuzun içinden kaçıp gidiyor. Yeni hocamız buna mutlaka çözüm bulacaktır. Teknik direktör değişikliğinin takımımıza olumlu yansıyacagını düşünüyorum Cüneyt Biçer deneyimli bir teknik direktör pazar çarşamba maçlarından dolayı henüz takımla doğru düzgün çalışma imkanı bulamadı yoğun bir maç trafiğine girdi inşallah bu dönemi hafta sonu alacağımız galibiyetle tamamlayacağız.
Ferhat Çiçek olarak yıllarca tribün liderliği,  taraftar derneği başkanlığı yapmış biri olarak burada kendi fikirlerimi deneyimlerimi yorumlamaya kaleme almaya çalışıyorum. Elazığspor taraftarlarından bir isteğim ricam var lütfen maç içerisinde kendi futbolcumuzu yuhalayıp tepki göstermeyelim küfür etmeyelim hele birde Elazığlı genç futbolcu kardeşlerimize,  onlar bizim değerlerimiz kapasiteleri yetenekleri sınırlı olabilir ama ellerinden gelen tüm mücadeleyi eminimki ortaya koymaya çalışıyorlar erken demoralize oluyorlar morellerini bozmamak gerek bu takımımıza birşey kazandırmaz aksine takımı oyundan düşürür sabırlı olmamız gerek inanıyorum takımımız daha iyi olacak, inşallah transfer tahtası açılır ,gereken takviyelerle daha güçlü bir Elazığspor takımı ortaya çıkar. Taraftarımız desteğini asla esirgememeli hafta sonu oynayacağımız maçta tribündeki yerini alıp sabırlı bir şekilde doksanıncı dakikaya kadar olumlu yönde tezahüratımizı sürdürmeliyiz.
Tüm taraftarımıza saygılarımı sunarken hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Hacattepespor karşılaşmasında Elazığsporumuza başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları