Ferhat Çiçek

Elazığspor'da Taşlar Yerine Oturmaya Başladı

Ferhat Çiçek

Son 3 haftada alınan galibiyetlerle beraber biranda hedef yükselten Elazığsporumuzda taşlar yerine oturmaya başladı. Elazığın değeri memleketin çocuğu Alaattin Tutaş ın takımın başına gelmesiyle yeni transferlerimizin uyum sorununu atlatıp katkı sağlamasiyla beraber takım gözle görünür bir ivme kazandı. En önemli noktalardan biri kazandığımız son 3 maçta gol yemeyip iyi savumma yapmamız özellikle savunmada bireysel hatalar yapmıyoruz daha konsantreyiz, daha fazla yardımlaşma görüyoruz. Duran topları çok ıyi kullanarak skoru yakalıyoruz bunlar takımımız artıları..Bu sebepten ve galibiyetlerden dolayı hocamızı, teknik heyeti, futbolcuları ve yönetimi kutluyorum 
Ordu 52 takımıyla icerde kendi saha ve seyircimiz önünde çok zor bi maça çıktık, Bu maçla ilgili teknik ve takdik açıdan yorumlarıma gelince..
 zaman zaman bloklar arasında kopukluklar oldu, savunmadan geçişlerde ikinci bölgede problemler yaşadık, istediğimiz oyunu oynamakda zorlandık orta sahada Özellikle Zeki Korkmaz maça kötü başlayarak çok top kaybı ve pas hatası yaptı, kaptırılan bu kritik top kayıpları rakibin kalemizde tehlikeler yaratmasina sebep oldu. Fatih Kıran Zeki Korkmaz ve Mesut Saray, üç orta saha oyuncumuzun özellikle ilk yarıdaki etkisiz oyunu ve birbirlerine uzak oynaması istediğimiz oyun kurgusunu sahaya yansıtmamizi zorlaştırırdı. Çağrı Yasak kanattan içeri kat ederek bu açığı çok iyi kapatarak takıma çok büyük katkı sağlıyordu Çağrı için maçın en iyi adamlarından biri diyebiliriz fuleli bir anda patlama özelliğiyle fizik gücünün yerinde olması gençliğinin verdiği enerjiyle çok koşması onun artılarıydi. Hücüm hattında yine fizik olarak güçlü yıpratıcı özelliğiyle dikkat çeken Mert Efe benim beğendiğim bir Santrfor tipi zamanla çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Üst düzey mücadele eden savunma oyuncularımızı yürekten kutluyorum herkes görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. Bundan sonra inanıyorum ki takım her geçen hafta daha iyi olacaktır. Bu hafta çok kritik bir deplasmana gideceğiz Lider Mersin deplasmanında alacağımız 1 puan bile bizim önümüzü daha iyi görmemizi sağlayacak fikstür avantajı bize dönecek. Elazığspor yeni transferlerle takım olmaya başladı kalite yükseldi. Playof oynayacağımıza inanıyorum. Elazığsporumuza hafta sonu oynayacağı zor maçta yürekten başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları