Ferhat Çiçek

Elazığspor'da Çifte Bayram

Ferhat Çiçek

Geçtiğimiz hafta sonu tüm ülkede coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramının ardımdan Edirnespor deplasmanında aldığımiz 2-0' lık net galibiyet Elazığlılar olarak coşkumuzu iki katına çıkardı. 3 haftalık ard arda alınan maglubiyetlerden sonra kötü gidişata dur diyebildik. Galibiyetten dolayı camiamızı kutluyorum.

TRANSFER TAHTASI VE BORÇLAR 
Elazığspor’umuzda kadroya baktığımızda dürüst konuşmak gerekirse şampiyonluk için yeterli olmadığını görüyoruz yine bu kadro ligden düşecek kadar kötü bir kadro da değil bazı mevkilerde iyi oyunculara sahipken bazı bölgelerde büyük sorunlar yaşadığımız ap açık ortada  hedefimiz şampiyonluksa mutlaka transfer tahtası açılmalı ve transfer döneminde gerekli yerlere takviyelerle birlikte güçlü iddialı kaliteli bir takım oluşturulmalı Elazığspor da kangren haline gelen transfere engel borçların günü birlik olarak sadece sezonu kurtarmak için kaldırmak hiçbir anlam ifade etmiyor kökünden kalıcı olarak bu borçlardan kurtulmak gerek Elazığspor ancak bu sayede kuruluşa erer faizlere ödenen paralarin haddi var hesabı yok bu borçlar Elazığsporun sırtında bir kamburdur hangi yönetim hangi başkan klubun başında olursa olsun kim gelirse gelsin bu borçlardan kurtulmadiğı sürece aynı sıkıntıları yaşayacaklar bu konu bana göre şampiyonlukdan daha önemlidir mutlak çözülmesi gerekir şehrin ileri gelenleri siyasiler mülk amirleri iş adamları herkesin bir araya gelerek bu işe bir çözüm bulmaları gerekir 
Bu hafta oynayacağımız Nevşehir maçı üst sıralardaki hedefimiz için kritik bir maç, yukarıdakilerle puan farkının açılmaması gerekir en azından bir playof potasında sürekli olmamız lazım, bu ligde her takım her takımı yenebilir gününde olan o hafta iyi hazırlanan takım maçı kazanır. 
Taraftarlarımıza ihtiyacımız var 90. Dakikaya desteğe devam etmeliyiz inşallah galibiyetler üst üste gelecektir Hafta sonu oynayacağımız Nevşehir maçında takımıza başarılar diliyorum tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Yazarın Diğer Yazıları