Ferhat Çiçek

Diriliş Elazığspor

Ferhat Çiçek

Öncelikle  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından ölenlere rahmet kalanlara sağlık ve sabır diliyorum.Tüm Türkiyemizin başı sağolsun.Rabbim bir daha böyle felaketler göstermesin inşallah, hakikaten çok zor günlerden geçiyoruz yeniden futbola dönmek ne kadar zor olsada hayat bir şekilde devam ediyor el birliğiyle yaraları tez zamanda saracağımıza inanıyorum. 
Bu hafta yazımı çok fazla uzatmadan teknik ve takdik yorumlara girmeden sadece birkac konu üzerinde durmak istiyorum. Birincisi yönetimin geçmiş dönemde teknik direktör konusunda yaptığı tercih hataları ve istikrarsızlık İkincisi yine yönetimin olumlu yönde yapılan transferleri ve takımın gözle görünür bir şekilde kalitesinin artışı, üçüncüsü Alattin Tutaş'ın takımın başına tekrar getirilmesiyle olumlu bir havanın takıma yansıması..
Çatalca deplasmanında alınan galibiyet puan cetvelinde rakibimiz olması nedeniyle çok önemli bir galibiyetti bizim için 6 puanlık maçtı özellikle bundan sonraki haftalarda takımda kadro kalitesinin yükselmesi, alternatif oyuncu fazlalıgı ileriki maçlar için beni çok umutlandırdı. Alacağımız seri galibiyetler biranda bizi farklı bir hedefin içine sokabilir.

PLAYOF NEDEN OLMASIN 
Önümüzde çok maç var hiçbir zaman mücadeleyi bırakmamalıyız Elazığspor her dönemde hedefi olan büyük bir kulüptür, Bu büyük camiamız inanıyorum ki taraftarı yöneticisi şehriyle kenetlendigi zaman herseyin üstesinden gelecektir. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Tüm taraftarımıza saygılarımı sunarken, Ülke olarak omuz omuza vererek  Allahın izniyle tez zamanda bugünleri atlatacağız.
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM...
 

Yazarın Diğer Yazıları