Ahmet POLAT

ÇİFTE MUTLULUK

Ahmet POLAT

 

 

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmaları sonucunda ilimiz takımlarının almış olduğu galibiyetlerle çifte mutluluk yaşadık.

Misli.com 2. Lig -  Grup  Kırmızı -  5.Haftadeplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu ve rakibini 1-2 mağlup etti. Diğer temsilcimiz ise Ziraat Türkiye Kupası 1. tur müsabakasında Karakoçan Futbol Kulübü kendi sahamızda konuk ettiği Batman Petrolspor A.Ş.’yi 1-0 yenerek isimlerini bir üst tura yazdırdı.

Ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan toplayıp lig sıralamasında 12. Sırada kendine yer buldu.

Hocanın takımı bırakma aşamasına gelmesi, transfer tahtasının açılmaması ve maddi sıkıntılar tavan yaptığı Elazığspor da deplasmanda alınan 3 puan futbolcuların bir nebze de olsa sevince boğdu.

Alınan bu başarıyı 20 Ekim Salı günü konuk edeceği GMG Kastamonuspor maçında devam etmesi temennisindeyiz.

Devamlılığı sağlamak önemli ve çok da zor bir durum değil aslında. Ancak maddi sıkıntı ne zaman çözülecek önemli olan bu…

Gençlerimiz ne zamana kadar bu sıkıntıyı yaşayacaklar bir an evvel maddi sıkıntı kalıcı gelir sağlamak kaydı ile çözüme kavuşmalı.

 

KARAKOÇAN’IN AYAĞI TAKILDI….

 

Ligin 4. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka maçında alınan mağlubiyet takımın moralini azda olsa bozsa da kupa maçında alınan galibiyetle yüzümüzü tekrar güldürdüler.

Genç bir ekip kuran temsilcimiz tam olarak lige alışmış ve iyi bir havaya büründüler. Yeni bir ekip, teknik kadro ve futbolcuların en kısa sürede uyum sağlaması sahaya yansımış.

Kupada karşılaştığı Batman Petrolspor A.Ş. ile 17 ekim cumartesi günü tekrar karşılaşacak. Rakibi iyi analiz edip sıkıntılı bölgelerine yapılacak olan hamlelerle 2. Bir galibiyet almak çok zor olmaz.

Önder ve Ender hocalarımız uzun yıllar teknik adamlık tecrübeleri ile rakip için detaylı analiz çıkartılmış ve bu yönde hamleler belirlenmiştir.

Rakibi 44. Dakikada Emirhan Çakır’ın kafa golü ile öne taşımış ve etkili bir oyun ortaya koyan Karakoçan Futbol kulübü hafta sonu az da olsa sahada maçı takip taraftarları ve destekçilerine bir sevinç yaşatacağı kanaatindeyiz.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları