Yazarlık Atölyesi Katılımcılarından Şiir Dinletisi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) bünyesinde düzenlenen 'Yazarlık Atölyesi' çalışmaları 14 Mart Pazartesi günü düzenlenecek olan Şiir Dinletisi'nin ardından son bulacak.

Yazarlık Atölyesi Katılımcılarından Şiir Dinletisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin şiir, hikâye, deneme ve roman alanlarında gençleri yazarlığa yönlendirmek ve edebi yazılım dillerini geliştirmek amacıyla başlattığı “Yazarlık Atölyesi” 6 hafta süren eğitimin ardından düzenlenecek olan Şiir Dinletisi'yle son bulacak.

Elazığ Belediyesi bünyesinde, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen "Yazarlık Atölyesi" projesi kapsamında düzenlenecek olan Şiir Dinletisi 14 Mart Pazartesi günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde edebiyat severler ile buluşacak.

Yazarlık Atölyesi katılımcılarından Ahmet Ayıkpehlivan, Aygün Aytekin, Burak Karakış, Elif Uz , Giray Yılmaz, İbrahim Akbulut, Mehmet Emin Tektaş, Melih Arda Demirtaş, Meltem Çapar Çiftçi, Oya Orhan, Salime Keklik , Selçuk Baysal, Şeyda Kazez, Taha Tayyib Karaaslan ve Volkan Bakır kendi yazdıkları şiir ve Küçürek Öyküler'i seslendirerek Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Gecenin sonunda Yazarlık Atölyesi'ne iştirak eden  katılımcılar Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan  katılım belgelerini alacaklar.