Yasemin Açık Rüzgarı

Her kesimden yoğun ilgi ve destek gören Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, on binlerce kişinin katılımıyla miting havasında gerçekleşen seçim koordinasyon merkezi açılışında, bu şehirde yaşayan ve tüm yatırımlarını bu şehirde yapan bir Elazığ sevdalısı olarak Elazığ'ı hızla büyüyen bir cazibe merkezi yapmak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Yasemin Açık Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Basın kuruluşları ziyaretleri, mahalle ve esnaf gezilerinin ardından Muhtarlar ve STK başkanlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Yasemin Açık,  Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdi ve  “birlikte başaracağız” sözü verdi. 

BİZİM ELAZIĞ SEVDAMIZ SÖZDE DEĞİL,  YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA ÖZDE BİR SEVDA

Bu şehirde doğan, bu şehirde yaşayan ve yatırımlarını bu şehirde yapan Elazığ aşığı bir kardeşiniz olarak hemşerilerinin karşısında olduğunu ifade eden Prof. Açık şunları söyledi:
“Bizim Elazığ  aşkımız ve sevdamız sözde ve sloganda değil, özde ve yürekte olan bir sevda. Bu sevdaydı,  yatırımlarımızı bu aziz şehre yaptıran, Bu sevdaydı, 5 bin hemşerimizin istihdamıyla şehrimize değer katan…”

AÇIK: YENİ HİZMETLERE KOŞMANIN GÜÇLÜ ADIMLARINI ATIYORUZ

Elazığ sevdamızı ve Elazığ aşkımızı, yine hemşerilerimizle birlikte daha da büyütmek ve hizmete dönüştürmenin heyecanını yaşadığını dile getiren Prof.  Açık, “bugün siz  değerli hemşerilerimle  yeni hedeflere ve yeni hizmetlere koşmanın güçlü adımlarını atıyoruz”dedi.

AÇIK:NASİP BUGÜNEYMİŞ

Sizler, bu kardeşinizi yıllar öncesinden vekâletinize layık gördünüz diyen Prof. Açık, “Bunu her zaman en güçlü bir şekilde haykırdınız ve destek verdiniz. Yasemin Hocamız,  ablamız, bu şehre en güzel hizmetleri getirir dediniz ama kısmet bugüneymiş” diyen Prof. Açık; “kısmet,  güvendiğim, inandığım, sırtımı yasladığım ve bu güne kadar bu inancımı bir an bile yitirmediğim siz değerli hemşerilerimizin kararı ve iradesinin tecelli edeceği güneymiş. Kısmet, sizlerin desteği, Rabbimin nasip etmesiyleymiş”dedi.

 AÇIK: BUGÜN, DÜNDEN ÇOK DAHA FAZLA DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR

Elazığ’ın kendileri için bitmeyecek sevdası, tutkusu, yuvası ve toprağı olduğunu ifade eden Prof. Açık, “Şimdi yeni biz hizmet dönemi sizlerle birlikte başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Birlikte başarmak için bugün, dünden çok daha fazla desteğinize ihtiyacımız var. Elazığ’ı her alanda bölgenin hızla büyüyen cazibe merkezlerinden biri yapacağız. Elazığ’ın güçlü sesi olacak, Elazığlının güçlü temsilcisi olacağız. Halkımızın kararı ile Elazığ’ın adayı olarak çıktığımız bu ulvi yolda,  güçlü bir Elâzığ için birlikte başaracağız 

PROF.AÇIK: HALKIMIZA DAHA YAKIN BİR HİZMET ANLAYIŞINI HAYATA GEÇİRİYORUZ

Yeni hizmet anlayışı içinde Elazığ’da bir iletişim ofisi kuracaklarını ifade eden Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Yasemin Açık; “Bu iletişim merkezinde üç önemli hizmet yapılacak.  Biliyorsunuz vatandaşlarımız sorunları için Ankara’ya gidiyordu. Artık gitmeyecekler. Bu ofisimiz de vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız. İkinci olarak sivil toplum örgütleri ile ortak akıl oluşturacağız. Şehrin sorunlarına birlikte çözüm arayacağız.  Üçüncü olarak ise  ARGE merkezi kurarak, şehrimize yeni yatırımlar getireceğiz. Ankara’nın kapısında yatacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız.  Sizler ile birlikte Elazığ’da birçok proje yürüttük.  Hanım eli göz nuru projesi ile birçok kadın iş yeri açtı. Tekrar başlatacağız inşallah. Artık Elazığ’da yaptığımız hizmetleri daha büyük hedefler ile büyük Elazığ için yapmaya çalışacağız”dedi.

PROF.AÇIK: KADINLARIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Konuşmasında kadınlara seslenen Prof. Açık; “Bizler, sizlerin azmi, gayreti ve başarıya odaklı hedeflerinizle Elazığ’da örnek çalışmalar hayata geçirdik. Kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda daha fazla görünür olmaları, daha fazla rol almaları için omuz omuza çalıştık. Bizler, gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve projeler ile Elazığ ve bölgedeki kadınların iş hayatına atılmalarında, iş dünyasında önemli başarılar elde etmelerine öncü ve rehber olduk. Şimdi şehrimiz için çok daha büyük projeler, çok daha güçlü hizmetler için yine hep birlikte çalışacağız. Elazığlı kadınların desteği ve güçlü sesi tüm Türkiye’den duyulacak. Bugünden sonra, sizlerden çok daha fazla gayret, çok daha fazla çalışma ve bu kutlu yolculuğu sahiplenmenizi bekliyorum. Hep birlikte Elazığlı kadınlar olarak önümüzdeki süreçte öncü ve örnek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kadınların her alanda daha etkin olması ve güçlü bir Elâzığ için birlikte başaracağız"dedi.
    
“GENÇLERİMİZ, ÖNCÜLERİMİZ OLACAK”

Konuşmasında gençlere de seslenen Prof. Açık şunları söyledi:
“Sizlerin varlığı,  heyecanı ve enerjisi ile büyük güç buluyorum. Elazığ’ın geleceğinde en büyük söz hakkı sizindir. Bu seçimin kaderini ve şehrin geleceğini siz belirleyeceksiniz. Siz aynı zamanda Elazığ’ın yeniden şahlanışının da öncüleri olacaksınız. Gelecek beş yılda Elâzığ’ın gençlerinin hedefleri için, hayalleri için ve de ideallerini hayata geçirmek için sizlerle takım ruhu içerisinde çalışmak bizim en büyük hedefimiz olacak.
Elazığlı gençlerin kararan umutlarını yeniden yeşertmek ve hak ettiği yerlerde olması için gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Bu şehir için hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız. Bizim memleket sevdamız; hizmet sevdamız sizlerin varlığıyla güçlenecek. Bizim milletimizle birlikte yazdığımız şarkılarımız sizlerle dillenecek ve şehrin semalarında yankılanacak”dedi.

“ABLANIZI ÖNCE ALLAH’A SONRA SİZE EMANET EDİYORUM”

Elazığlı hemşerilerinin Seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılmalarından ve desteklerini güçlü bir şekilde gösterdiklerinden dolayı teşekkür eden Prof. Açık; daha sonra açılışa gelenlerle resim çektirdi.

MAHALLE TOPLANTILARI MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR

Mahalle buluşmaları kapsamında Çaydaçıra, Kültür, Doğukent, Kırklar mahallelerinde halkla buluşan Prof. Açık’a halkın yoğun ilgi gösterdiği ve toplantıların miting havasında gerçekleştiği gözlerden kaçmıyor.

HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR
Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof.Dr Yasemin Açık’a başta mahalle muhtarları ve STK’lar olmak üzere her kesimden ciddi destekler geliyor.
Şehrine vefalı ve yatırımlarını bu şehrin insanı için yapan Yasemin Açık’ın Milletvekili olması halinde ilimize birçok yatırımcı kazandıracağını ifade eden vatandaşlar,  Açık’ın bu konuda önemli başarılar ortaya koyacağına inanıyorlar.

ESNAFLARIN DESTEĞİ AÇIK’TAN YANA

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri de yapan Prof. Açık, yoğun ve samimi bir ilgi görüyor. Ziyaret ettiği her işyerinde büyük bir memnuniyetle karşılanan Açık’a esnafın ilgisinin yoğun olduğu gözlemleniyor.

PROF. AÇIK:BİZ BU YOLDA BİRLİKTEYİZ

Elazığlı hemşerilerine güvenerek yola çıktığını ifade eden Prof. Yasemin Açık, “Sesini duyurmak isteyen hemşehrim, Gücümüze güç katan hemşehrim, Biz bu yolda birlikteyiz. Umudumuzu birlikte arayıp, sesimizi birlikte duyuracağız. Size Gakgo sözü veriyorum” diyerek hemşerilerinden destek istedi.