Yanılmaz: '14 Mayıs'ta Komplocular Değil, Milletin Adamı Kazanacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 14 Mayıs'ta büyük bir zafer kazanacaklarını belirterek 'Komplo teoriyle ülkemize zarar vermeye çalışanların değil, milletiyle bütünleşen, ömrünü milletine hizmete adayan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak.' dedi.

Yanılmaz: '14 Mayıs'ta Komplocular Değil, Milletin Adamı Kazanacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Seçim gezileri kapsamında sabahın erken saatlerinde Sebze Hali esnafını ziyaret eden Yanılmaz, daha sonra Abdullahpaşa ve Bahçelievler minibüs duraklarında şoför esnafıyla bir araya geldi.

Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezinde ağırlayan Yanılmaz, Cuma namazını Yarımca’da kılarak vatandaşlarla sohbet etti, ardından Palu’da da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi, sorun ve talepleri dinledi, destek istedi.

Gazi Caddesinde de esnaf ziyareti yapan Yanılmaz, seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız bu noktalara gelirken dişiyle tırnağıyla geldi. 1970'li yılların Milli Selamet Partisi Gençlik Kollarında başlayan serüven, 80'li yılların Refah Partisinde önce Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı, akabinde İstanbul Gençlik Kolları Başkanı, akabinde Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak devam etti. Daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanlığı Adaylığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, akabinde çok böyle basit, yani insan hatırladığında canı sıkılan bir şiir okuduğundan dolayı hapis cezası aldı. Bu hapis cezasıyla bu defa siyasi yasaklı oldu. 2002'de partisi seçime girdi. AK Parti tek başına iktidar oldu ama partinin Genel Başkanı Milletvekili olamadı ve Cumhurbaşkanımız daha sonra Siirt’ten 3 Milletvekili birden getirerek Başbakan oldu, akabinde Cumhurbaşkanı oldu. Dikkat edin 15 yaşlarında başlayan bir mücadele var, başarılı bir mücadele var ve bu mücadelenin neticesinde bugün geldiğimiz nokta var. AK Parti kuruldu. Ancak mücadele bitmedi. Önce partiyi kapatmak istediler, akabinde Danıştay saldırısıyla bunu AK Parti planlamıştır diye AK Parti'yi yıkmak istediler. Akabinde Cumhuriyet mitinglerini yaptılar. Akabinde 367 garabetini ortaya koyarak Cumhurbaşkanlığı seçimini bir kaosa dönüştürmeye çalıştılar. Akabinde 15 Temmuzu hepimiz yaşadık, gördük. Gençlerimiz, evlatlarımız onu zaten yakından gördü. Bütün bunlarla mücadele eden, bütün bunlarla mücadele ederken ülkemizi kalkındıran, geliştiren, yatırım yapan, Savunma Sanayinde dünyanın gıptayla baktığı bir noktaya getiren, alt geçitler, üst geçitler, tüneller, otobanlar, duble yollar yaparak Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine getiren bir lider profili var. Bu lider profili sadece Türkiye'nin lideri değil. Dünyanın kabul ettiği, dünyanın onun ağzından çıkacak cümleye hassasiyetle baktığı ve acaba bu konuda Türkiye Cumhurbaşkanı neyi düşünüyor diye merak edip, onun ağzından gelecek kelimelere odaklanan ve bir dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan var. Milletimiz bunu çok iyi biliyor. Dolayısıyla başta Elazığ’daki hemşerilerimiz olmak üzere ülkemizdeki oy kullanacak bütün hemşerilerimiz, bütün kardeşlerimiz, bütün milletimiz inanıyorum ki sandığa gidecek, bunları göz önüne alacak ve komplocu değil, milletine inanan ve güvenen, milletiyle bütünleşmiş, milletin adamı olan ve milletin sevgisini kazanmış olan Cumhurbaşkanımıza oy verecek.14 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethi tarihiyle, 14 Mayıs’ta %53’ün üzerinde bir oy oranının altına düşmeyeceğini tahmin ediyorum, inşallah.