Uygar Koleji Elazığ'ın Gururu oldu

'Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasına' Elazığ'dan katılan 5. Sınıf Öğrencisi Ahmet Kerem Taşdelen İlk 7 ye girerek 'Altın Madalya' kazandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uygar Koleji Elazığ'ın Gururu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1991 yılından beri düzenlenen Fransa merkezli 91 ülkede düzenlenen ve her yıl yaklaşık 7 milyondan fazla matematik meraklısı öğrencinin katıldığı "Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda” Elazığ'dan bir öğrenci ilk 7 ye girerek "Altın Madalya" kazandı.

Uygar VIP Koleji Matematik Olimpiyat Öğretmeni İlyas Polat, altın madalya kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Polat, “Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasında altın madalya kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 5.sınıf öğrencilerimizden Ahmet Kerem’i kazandığı madalyadan dolayı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Altın Madalya Kazanan 5. Sınıf öğrencisi Ahmet Kerem Taşdelen ise emeği geçen herkese teşekkür etti. Taşdelen, “Uygar VIP 5.sınıf öğrencisiyim. Bu sene Kanguru Olimpiyatlarına katıldım ilk 10’a girdim, altın madalya aldım. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim, matematiği çok seviyorum” ifadelerini kullandı.