Ünlü Sanatçı Haktan 27 Temmuz'da The Serra'da

Şehrin yaşam ve eğlence merkezi The Serra'da yaz konserleri serisi devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Derya Bedavacı, Cengiz Kurtoğlu ve Tuğçe Kandemir gibi ünlüleri Elazığlılarla buluşturan The Serra, konserler dizisine sevilen sanatçı Haktan ile devam ediyor.

Ünlü Sanatçı Haktan 27 Temmuz'da The Serra'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin yaşam ve eğlence merkezi The Serra’da yaz konserleri serisi devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda; Derya Bedavacı,  Cengiz Kurtoğlu ve Tuğçe Kandemir gibi ünlüleri Elazığlılarla buluşturan The Serra, konserler dizisine sevilen sanatçı Haktan ile devam ediyor.
Düğün, sünnet, özel toplantılarda misafirlerine seçkin bir mekan sunan The Serra, nezih mekânları, toplantı salonları ve açık hava sahnesiyle de ülkemizin saygın sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam ediyor. “Sen Yoksun”, “Haberimiz Yok”, “İtirazım Var”, “Beddua” gibi eserleriyle  geniş bir hayran kitlesine ulaşan Haktan, 27 Temmuz Çarşamba sevenleri ile buluşuyor.
Tesislerinin doğunun en kapsamlı en donanımlı yaşam merkezi olduğunu ifade eden The Serra işletme sahibi iş insanı Hasan Ülkü,  kendi mekânlarında ülkemizin seçkin sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam ettirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
Hemşerilerimizin sosyal ve kültürel etkinliklere olan talebi, The Serra olarak bizlere sorumluluk yükledi ve bizler de halkımızın beğendiği ve şarkıları dillerde olan sanatçılarla hemşerilerimizi buluşturmak istedik. Bugüne kadar;  Derya Bedavacı,  Cengiz Kurtoğlu,Tuğçe Kandemir, Oğuz Aksaç, Hatice, Nil Çaçan ve Naim Akman'ı halkımızla buluşurduk.The Serra olarak 27 Temmuz Çarşamba günü de sevilen sanatçımız Haktan’ı halkımızla buluşturacagiz” dedi.
27 Temmuz Çarşamba günü  Saat 21’de başlayacak Haktan  konserine rezervasyon için 0424 2762323 numaralı telefondan irtibata geçilebilir.