Ülkemizin Demokrasisine Sahip Çıkacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Merkez Sarayatik ve Çarşı mahallelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, 14 Mayıs Seçimleri için destek istedi.

Ülkemizin Demokrasisine Sahip Çıkacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerine yaklaşılırken dur durak bilmeden merkez, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşların güçlü desteğini alan Öz, ziyaretlerine Sarayatik ve Çarşı mahalleleri ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Öz, “Uzun yıllar bu mahallelerde yaşadım. Çocukluğumuzun gençliğimizin en güzel zamanlarını burada yaşadım. Bugün komşularımla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onların desteğinin yanımda olmasını bilmek apayrı bir mutluluk kaynağıdır.” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Murat Öz daha sonra Saray Camii Meydanı ve Belediye Çarşısı esnafını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Öz, “Bu seçim ülkemizin kaderini tayin edecek kritik bir seçimdir. Bunun için teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte gece gündüz demeden daha çok hemşehrimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Elazığ’ımız için, daha güzel ve güçlü yarınlarımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin demokrasisine, birliğine ve kalkınmasına sahip çıkacağız. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan desteği ve duaları bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye Yüzyılı için; Doğru zaman, doğru adam ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıkların açılmasıyla birlikte Türkiye Yüzyılı’nın da kapılarını açmış olacağız.” diye konuştu.