Türkiye Durdurulamaz

Şiir okuduğu için Belediye Başkanlığı düşürülüp hapse atılan, siyasi yasak getirilen, halkın gönlünde filizlenen sevgi ve güven ile Başbakan ve Cumhurbaşkanı olan Erdoğan'ı bitirmek için, gezi, 17-25 Aralık,Mit tırları ve 15 Temmuz darbesinde başarılı olamayan çevreler, ekonomik savaş açarak amaçlarına ulaşmaya çalıştılar.

Türkiye Durdurulamaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şiir okuduğu için Belediye Başkanlığı düşürülüp hapse atılan, siyasi yasak getirilen, halkın gönlünde filizlenen sevgi ve güven ile Başbakan ve Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’ı bitirmek için, gezi, 17-25 Aralık,Mit tırları  ve 15 Temmuz darbesinde başarılı olamayan çevreler, ekonomik savaş açarak amaçlarına ulaşmaya çalıştılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dirayeti, kararlılığı ve boyun eğmeyen dik duruşuyla son kur operasyonunu da tersine çevirmeyi başardı.

TÜRKİYE DURDURULAMAZ

Gençlik dönemlerinden beri siyasetin içinde olan ve halkla yürüyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başladığı halka hizmet serüvenini, Cumhurbaşkanı makamında başarıyla sürdürüyor.
Birçok çevrenin ülkemiz üzerindeki emellerini ve hayallerini bozacak bir siyaset ve kararlılık ortaya koyan Erdoğan’ı devre dışı bırakmak amacıyla başlatılan birçok badire, halkın da desteği ile atlatıldı.
Siyasi yasaklar, partisinin kapatılma davası, Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpasları, MİT tırları ve en son 15 Temmuz ayaklanmasını yine halkın desteği ile atlatmayı başaran Erdoğan’ı sandıkta yenemeyeceğini anlayan kesimler, ülkemize ekonomik yaptırımlar ve kur operasyonları ile diz çöktürmeye çalıştılar.

AÇIK VE ALENİ BİR SAVAŞ 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı siyaset sahnesinden silip, kendi emirlerine amade bir lider ve hükümet kurulmasını planlayan iç ve dış çevreler, Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye savaş açtılar. Dolar ve kur silahı ile terör estirdiler. Bir ülkenin kendini koruma, varlığını daha da güçlendirme atılımlarını sabote etmeye kalkıştılar.
 

SERMAYE GÜÇLERİNİ KULLANDILAR
Ülkemize diz çöktürmeye yeminli çevreler, amaçlarına ulaşmak amacıyla sermaye güçleri yanında medya ve lobi güçlerini kullandılar. Muhalefetin siyaset üretemediğini görerek onların halkı sokağa çağırıp kaos üretmenin bir aracı olarak gördüler.

TOPLUMSAL KAOS ÇIKARTMAK İSTEDİLER
Sandıkta yenemedikleri Erdoğan’ı,  geniş kitlelerin gözünden düşürmek amacıyla toplumsal psikolojiyi çökertmeye, hayat pahalılığını gerekçe gösterip zihinleri karıştırmaya, devlete güveni yok etmeye, gelecek korkusu oluşturmaya, infial uyandırmaya, dolar kuru üzerinden siyaset mühendisliği yapmaya kalkıştılar.

KUR TERÖRÜ 
Devletin başta savunma sanayi olmak üzere birçok alanda milli akla dönüşünde, sistemin ve kurumların yerlileşmesinde, güvenlik stratejilerinin Türkiye’ye göre yeniden tanımlanmasından rahatsız olan çevreler kur terörü estirerek kaos çıkarmak istediler.

MUHALEFET KÖTÜ BİR SINAV VERDİ
 Yaşanan bu finansal terör esnasında, “döviz çıksın, hükümet itibar kaybetsin“ kolaycılığına düşen ve ihanetine kapılan, ülke batsın, yeter ki bize fırsat doğsun diyen siyasetçilerimiz bu süreçte gerçek yüzlerini ortaya koydular.
Sabah akşam “ülke batıyor” naraları atan bu siyasetçileri ekranlarından ve sayfalarından düşürmeyen basın-yayın organları da bu dönemde ciddi bir sınav verip itibar kaybına uğradılar.

ÜLKEMİZ RAHAT BİR NEFES ALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinden Türkiye’ye operasyon çekmeye çalışanlar, geçmişte hayata geçirdikleri tüm senaryoları gibi son kur operasyonu da önce halkımızın sonra da Erdoğan’ın dik duruşu ve çelik iradesine çarparak tuzla buz oldu.
Bugüne kadar Türkiye’nin her büyük adımına direnenler,  bu sefer de aynı şekilde kaybetti ve ülkemiz rahat bir nefes aldı.
Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlayıp da bitiremediği hiçbir iş yoktu ve Türkiye’yi dönüştürmede, o büyük projeyi gerçekleştirmede attığı hiçbir adım boşa çıkmamıştı.

ERDOĞAN: “NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ"
Son yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesi yatırıma, istihdama, üretime ve ihracata davet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altını çizerek söylüyorum: Ne yaptığımızı biliyoruz. Niçin yaptığımızı biliyoruz. Nasıl yapacağımızı biliyoruz. Nereye gittiğimizi biliyoruz. Nereye ulaşacağımızı biliyoruz." dedi.

“ATTIĞIMIZ ADIM ETKİSİNİ GÖSTERMİŞTİR”
“Döviz kurunu, serbest piyasa ekonomisi kuralları içerisinde ülkemizin gerçeklerine uygun, öngörülebilir, sürdürülebilir bir seviyeye getirmek için açıkladığımız program etkisini göstermiştir” ifadesini kullanan Erdoğan; “Milletimiz bu programdaki tedbirleri ve kararlı duruşumuzu takdirle karşılamış, benimsemiş; piyasalar da buna uygun adımları atmıştır. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve ilgili kurumlarımız paketteki hususların detaylarını kamuoyuyla ve taraflarla paylaşmaya başlamışlardır.” dedi.

OLUMLU GELİŞMELER DEVAM EDECEK
Kurun dengeye oturması sadece bankada parası olan vatandaşımızı değil üretimden enflasyona ekonominin her alanını ilgilendiren olumlu bir gelişmedir. Aynı şekilde ihracatçının önünü görebilmesini sağlamak da tüm ekonomiye müspet yönde etki edeceğini ifade eden Erdoğan, “Kazanan sadece bankada parası olan veya ihracat yapan değil ülkemizin tamamıdır, 84 milyonun her bir ferdidir. Herkesi yatırıma, istihdama, üretime, ihracata davet ediyor, ülkemizi cari fazlayla büyütme kararlılığımızı tekrarlıyoruz”dedi.
“NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ”
Sosyal Medya hesabından; “Altını çizerek söylüyorum: Ne yaptığımızı biliyoruz. Niçin yaptığımızı biliyoruz. Nasıl yapacağımızı biliyoruz. Nereye gittiğimizi biliyoruz. Nereye ulaşacağımızı biliyoruz." diyen Erdoğan, geleceğin aydınlık olduğunu ifade etti.