Türkiye Dünyanın Süper Gücü Olma Yolunda İlerleyecek!

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel DEMİRCİ, ''Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa için, ülkemizi daha müreffeh, daha güçlü yarınlara taşımak için doğru adam Recep Tayyip ERDOĞAN ile yola devam. Milli projelerimizin geldiği noktayı görmek gurur verici. Kazanımlarda ülkemizin tüm insanları faydalanıyor. En büyük hayallerimizi şimdi gerçekleşmiş şekilde görünce içim içime sığmıyor.'' Açıklamasında bulundu.

Türkiye Dünyanın Süper Gücü Olma Yolunda İlerleyecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘’Türkiye ikinci turdan sonra dünyanın süper gücü olma yolunda ilerleyecektir’’ diyen Veysel DEMİRCİ, gelişimde devamlılığın ve güzel işlere imza atılmasının ülkemiz için çok büyük değer olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ‘’Vatandaşlarımız vicdani sorumluluğunu yerine getiren ve hür iradeleriyle hareket eden bilinçli seçmen özelliğini taşıyor. İkinci turda ilk 5 ilin arasında Elazığ’ın olacağına inanıyorum.

*TÜRKİYE KABUĞUNU KIRDI!*

Türkiye’nin artık kabuğunu kırdığını gelişimde yaşanan devamlılığın ve güzel işlere imza atılmasının ilke için büyük bir değer olduğunun altını çizen DEMİRCİ, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Türkiye kabuğunu kırdı. Fatih Sultan Mehmet 29 Mayıs 1453 tarihinde bir çağı nasıl kapattıysa inanıyorum ki Türkiye ikinci turdan sonra dünyanın süper gücü olma yolunda ilerleyecektir. Bunun farkındalar ve rahatsız oldukları noktada da tam olarak bu. Gelişimde devamlılık ve güzel işlere imza atılması ülkemiz için çok büyük değer demektir. Birileri laf olsun diye konuşurken birilerinin de icraat gerçekleştirmesi her şeyi apaçık gösteriyor.

*MİLLİ PROJELERDE GELİNEN NOKTA GURUR VERİCİ…*

Milli projelerimizin geldiği noktayı görmek gurur verici. Kazanımlarda ülkemizin tüm insanları faydalanıyor. En büyük hayallerimizi şimdi gerçekleşmiş şekilde görünce içim içime sığmıyor. Bayrağımın güçlendiğini, vatanımın iyi bir şekilde korunduğunu görmek bundan daha güzel bir duygu olamaz.

*CUMHURBAŞKANI’NA OLAN SEVGİM ÇOK BÜYÜK*

Uzun yıllar boyunca hizmeti getiren, her vaat ettiğini gerçekleştiren iktidara ilgi alaka ilk turda da olduğu gibi çok net bir biçimde ortada. Türkiye yüzyılı ülkemiz için çok önemli. Cumhurbaşkanımıza olan sevgim çok büyük, benim için bende ki önem derecesi en uç noktada. Sevgim ve bağlılığım her geçen gün artmakta.’’

*''ELAZIĞ HALKINDAN CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK İSTİYORUM''*

Halkın 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir destek vererek, Elazığ’ın en çok destek veren ilk 5 il arasına gireceğine inancının tam olduğunu belirten DEMİRCİ, sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Fatih Sultan Mehmet 29 Mayıs 1453 tarihinde bir çağı nasıl kapattıysa inanıyorum ki Türkiye ikinci turdan sonra; yani 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanımız ülke geleni çok büyük bir destek alacak ve ülkemiz 29 Mayıs tarihinde yeni bir çağa uyanmış ve çağ atlamış olacak. Ben değerli halkımızdan 28 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde ülkemize yeni bir çağa taşıyacak olan Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeleri yönünde çağrıda bulunuyorum. Ülkemiz AK Parti iktidarlarında ve Sayın Cumhurbaşkanımızın geniş ufku ve vizyonel bakış açısıyla birlikte son 21 yılda devasa yatırımlara kavuştu. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa için, ülkemizi daha müreffeh, daha güçlü yarınlara taşımak için doğru adam Recep Tayyip ERDOĞAN ile yola devam. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonu da güçlü bir gelecek, umutlu yarınlar demektir.’’ Diye konuştu.