Tüfenkçi, 'Yeni bir ruh ve anlayışa ihtiyaç var'

12 Kasım Cumartesi günü yapılacak Etso seçimleri öncesi adaylar çalışmalarını sürdürüyorlar. Elazığ Ticaret ve Sanayisinde yeni bir hikâye yazmak için yola çıktıklarını ifade eden Etso Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, yüzü sanayici ve üreticiye dönük bir yönetimi tesis etmek için yola çıktıklarını belirtti.

Tüfenkçi, 'Yeni bir ruh ve anlayışa ihtiyaç var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ ve Ticaret Odası (ETSO) seçimlerine günler kala adaylar çalışmalarını sürdürüyor.
12 Kasım tarihinde yapılacak ETSO seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Selçuk Tüfenkçi,  tüm sektörleri kapsayan iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek, kalkınmış ve gelişmiş bir Elazığ hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti.
Yeni küresel ekonomik düzende Elazığ’ın en güçlü şekilde yer alabilmesi için birlik ve beraberliği sağlayarak liyakatli, sektörlerinde deneyimli ve yürüteceği projelerle şehir ve ülke ekonomimize güç katacak bir yönetimle ETSO’ya aday olduklarını ifade eden Tüfenkçi şunları söyledi:
 “Her küresel dönüşüm dönemi beraberinde fırsatları barındırıyor ve bu fırsatlardan şehrimizin üst seviyede faydalanması için yeni bir başarı hikâyesi yazmaya ihtiyacı var. İşte biz bu hikâyeyi yazmaya talibiz. ETSO’yu ekonomimizin en güvenilir çatısı ve güvenli limanı olarak yapılandırmaya, bu hikâyeyi yazmak için var gücümüzle çalışmak, yeni bir bakış açısı sunmak için yola çıktık. Çünkü biz şehrimize ve şehre katma değer üreten yatırımcılarımıza güveniyoruz”dedi.

12 KASIM BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

12 Kasım’da şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına önemli bir karar verileceğini ifade eden ETSO Başkan Adayı Tüfenkçi, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Bu karar, sonuçları itibariyle hem ETSO’muzu hem de şehrimizin geleceğini ve kaderini belirleyecek önemli bir seçim olacaktır. Bizler; bu şehirde ezberleri bozmak için yola çıkan yeni bir ses ve nefesin temsilcileri olarak karşınızdayız. Bizler; bu şehirde kendini tekrar eden ve adeta bir bozuk plağa dönmüş sarmalı sonlandırıp yeni bir hikâye yazmak için adayız. Bizler; bu şehrin potansiyellerini en iyi şekilde kullanıp markalaşma sürecini tamamlamış yüzlerce şirketimizin olması mücadelesi vermek için adayız. Bizler, sorumluluklarını ve yetkisini bilen ve bunu sonuna kadar kullanarak şehir ekonomisine ve üyelerimize kazandırmak için adayız. Bizler,  buyurgan bir üslup ile değil, istişareye dayalı, üyelerini dinleyen, onların görüş ve önerilerine değer veren bir yönetim anlayışını tesis etmek için adayız.” dedi.

“KİMSENİN RAKİBİ VE ALTERNATİFİ DEĞİLİM”

Kimsenin rakibi, alternatifi ve vekaletçisi olmadığını ifade eden ETSO Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi.
“Ufku, vizyonu, şehirle ilgili gelecek tasavvuru ve büyük hayalleri olan samimi, gayretli ve tek amacı ETSO’nun ve Elazığ’ın gelişmesi olan bir kadroyla sorunların çözümü için varız ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Elazığ ve ETSO,  hatır gönülle verilecek oylara mahkûm edilmemeli deniyorsa,  Elazığ ve ETSO, kendini tekrar eden bir yapıya mahkûm olmasın deniyorsa,  Elazığ ve ETSO, yeni bir ruh, yeni bir anlayışla şaha kalsın isteniyorsa,  yönünü, yüzünü ve üyelerine dönmüş, ortak aklı rehber edinmiş bir yönetim için değerli ETSO üyelerinin desteklerine talibim.  Bu destek sadece şahsıma verilen destek değil, şehrimize ve şehrin ekonomisine verilecek destek olacaktır. Bu duygularla 12 Kasım da yapılacak Elazığ ve Ticaret Odası seçimlerinin şehrimize ve ETSO’ya hayırlı uğurlu olmasınız diliyorum”dedi.