TKKD Elazığ Şubesi'nin Başlattığı 'Faydalı Kitap Kampanyası' Devam Ediyor

KKD Elazığ Şubesi'nin başlatmış olduğu Faydalı Kitap Kampanyasına, Türk Alman Yardım Sevenler Derneği(T.A.Y.S.D) destek vermeye devam ediyor.

TKKD Elazığ Şubesi'nin Başlattığı 'Faydalı Kitap Kampanyası' Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TKKD Elazığ Şube Başkanı Prof.Dr. Sema Temizer Ozan yaptığı açıklamada “Şubemizin öncülüğünde Akçakiraz İlköğretim Okuluna yeni bir kütüphanenin yapılması  ve 3000 adet kitabın bağışlanmasıyla başlattığımız “Faydalı Kitap Kampanyası”na şimdi de, bizlerden yardımlarını esirgemeyen , Türk Alman Yardım Sevenler Derneği Başkanı Necmiye Öztürk ve arkadaşlarının  ikinci kez gönderdikleri  kitaplarla devam ediyoruz”dedi.

YAPILAN YARDIMLAR “BEYAZ BAYRAKLI”OKULUMUZA VE ÖĞRENCİLERİNE HAYIRLI OLSUN
Prof.Dr.Sema Temizer Ozan, ”Bizden yardım talebinde bulunan Akçakiraz Yüzbaşı İlköğretim Okulu Müdürümüz Ahmet Erol’a ihtiyacı olan 200 adet kitabı T. A. Y. S. D 
destekleriyle ulaştırdık.  Arkasından T.A.Y.S.D’den gelen 2. destekte bugün elimize ulaşmış ve gelen kitaplar okulumuza bizzat götürülerek teslim edilmiştir. 

Okul öğrencilerine TKKD Elazığ Şubesi olarak bazı kıyafet yardımlarında da bulunulmuştur.Yapılan yardımlar  “Beyaz Bayraklı”okulumuza ve öğrencilerine hayırlı olsun. 
Okul müdürü Ahmet Erol başkanlığında okul öğretmenlerini de özverili çalışmalarından dolayı kutlarım.TKKD  Elazığ Şubesi yönetim kurulu olarak her zaman çorbamızda tuzu olan T.A.Y.S.D Başkanı Necmiye Öztürk’e ve gurbetteki hayırseverlerimize teşekkür ediyorum, kampanyamız yine devam edecektir”dedi.