The Serra'da Derya Bedavacı Sahne Alacak

Zengin bitki çeşitliliği ve özgün peyzaj düzenlemesi, kapalı mekânları ve kır bahçesi alanlarıyla öne çıkan ve ilimizin seçkin restoran, düğün ve etkinlik merkezi olan The Serra, sosyal-kültürel faaliyetleri yanında sanatsal faaliyetleri ile de göz doldurmaya devam ediyor.

The Serra'da Derya Bedavacı Sahne Alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahvaltı ve yemek çeşitleriyle Diyarbakır yolu 10 km’de halkımızın hizmetinde olan, konumu ve nezih mekânları, toplantı salonları ve açık hava sahnesiyle de ülkemizin saygın sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam eden The Serra, 4 Haziran Cumartesi günü son yılların sevilen sanatçısı Derya Bedavacı’yı konuk ediyor.
Geçtiğimiz yıl Derya Bedavacı,  Cengiz Kurtoğlu ve Tuğçe Kandemir’i hemşerilerimizle buluşturan The Serra,  4 Haziran Cumartesi günü; “Sende Kaldı Yüreğim,  Bana Bunu Yapma, Gel Bahtımın Kar Beyazı,  Ama Geçecek” şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Derya Bedavacı, hayranları ile buluşacak.

Tesislerinin doğunun en kapsamlı en donanımlı yaşam merkezi olduğunu ifade eden The Serra işletme sahibi iş insanı Hasan Ülkü,  deprem ve pandemi sonrası halkımızın yoğun talebi ile ülkemizin seçkin sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam ettirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Uzun süren pandemi sonrası halkımızın sosyal ve kültürel etkinliklere olan talebi, The Serra olarak bizlere sorumluluk yükledi ve bizler de halkımızın beğendiği ve şarkıları dillerde olan sanatçılarla hemşerilerimizi buluşturmak istedik. Bu kapsamda 4 Haziran Cumartesi günü saat 21'de  uzun süre ara verilen sosyal etkinliklere kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, “Amacımız yaşanan olumsuzlukları kısa süreli de olsa ilimiz ve bölgemiz insanına unutturarak ülkemizin sevilen sanatçılarını insanımızla buluşturmak” dedi.
4 Haziran Cumartesi günü saat 21’de başlayacak Derya Bedavacı konseri rezervasyonu için 0424 2762323 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.

The Serra'da Derya Bedavacı Sahne Alacak