Temsil - Ağırlama Gideri Olmayan Tek Başkan

İlimiz Erimli Beldesi belediye başkanı Cihan Yılmaz, zor şartlar ve imkânsızlık içerisinde dahi hem borç ödeyip hem de hizmet eden bir belediye olduklarını ifade ederek, bu özellikleri ile örnek belediye seçildiklerini dile getirdi.

Temsil - Ağırlama Gideri Olmayan Tek Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ERİMLİ, GELİŞEREK BÜYÜYOR

İlimiz Erimli Beldesi belediye başkanı Cihan Yılmaz, zor şartlar ve imkânsızlık içerisinde dahi hem borç ödeyip hem de hizmet eden bir belediye olduklarını ifade ederek, bu özellikleri ile örnek belediye seçildiklerini dile getirdi.


İLLER BANKASI DIŞINDA BİR GELİRİMİZ YOK
Geçmişten devraldıkları borçlara rağmen kaynakları verimli ve tasarruflu kullanarak hizmetlerini katlayarak sürdürdüklerini dile getiren Başkan Yılmaz şunları söyledi:
 “Belediyemizin, İller Bankası’ndan aylık olarak gelen kaynaktan başka herhangi bir öz geliri yok. Bir defasında bu gelirin dışında bir bakanlıktan bir destek aldık. Dilerim ve isterim ki, sabit gelirler dışında belediyemiz genel ihtiyaçları için de farklı kaynaklardan yine destek verilir.


 BORÇLAR ÖDENİYOR
Belediyeyi devraldıklarında 860 bin TL, 35 bin de kredi borçları olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “ bu borca karşın kasada ise sadece 10 bin TL vardı. Şu anda borcu 500 bin TL'nin altına düşürdük. Bu borçları kapatmaya ve hizmet yapmaya devam ediyoruz.” Dedi.


TEMSİL-AĞIRLAMA GİDERİ OLMAYAN TEK BELEDİYE
 Göreve geldiği günden beri belediyeye ait hiç bir araç, eşyayı kullanmadığını dile getiren Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, birçok belediyenin hoyratça ve abartılı olarak harcadığı temsil-ağırlama giderlerinden bir kuruş bile kullanmadığını ve bunun da Sayıştay müfettişleri tarafından tespit edilerek kendisine teşekkür edildiğini ifade etti.


ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN BİR TALEBİM OLMADI
Başta Elazığ Belediyesi olmak üzere diğer yerel yönetimlerden herhangi bir destek gelmediğini, kendisinin de böyle bir talepte bulunmak yerine kendi dinamikleri ve kaynaklarını harekete geçirerek kalkınmak istediğini ifade eden Başkan Yılmaz, bir kişi ya da kurumun arkasına sığınmak yerine kendisinin gayret göstererek başarmanın mutluluğunu yaşamak istediğini dile getirdi.


İL BAŞKANIMIZ TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİK
Çalışmalarının hem halk hem de siyasiler tarafından beğenildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “mutlaka takdir edilen taraflarımız var. Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları ile Ak Parti İl Başkanı Sayın Şerafettin Yıldırım tarafından özellikle takdir edildik” dedi.


BELDE HALKIMIIZN BÜYÜK MEMNUNİYETİ VAR
Çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri ile Erimli belde halkının kendilerinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “dışardan aldığım duyumlara göre ve kendi aralarında konuştuklarına göre çalışmalarımız beğeniliyor ve takdir ediliyor. Bu da bizi mutlu ediyor ve azmimizi artırıyor” Dedi.


HİZMETTE AYRIM YAPMADIK
Hizmetlerinde siyasi görüş ve iktidar-muhalefet ayrımı göstermeksizin eşit bir hizmet anlayışı ile beldenin sorunlarını çözdüklerini ifade eden Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, “Erimli'de herkese eşit hizmet vererek yola çıktık ve halen aynı şekilde devam ediyoruz. Biz hiçbir mahallede hiçbir işi geri bırakmadan hepsini yapmaya çalıştık, bitirdik. İnşallah daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.